Tiotal bilar i brand på parkering i Östberga

Av | juni 16, 2019

Det trygga och säkra Sverige visar sig för ännu en gång varken vara tryggt eller säkert. Denna natt var det i Östberga i Stockholm där ett tiotal bilar brann strax efter ett i natt. Brandvärnet var snabbt på plats, och när de anlände var där mycket folk på platsen. Men om det var bilbrännare eller fordonsägarna framgår inte av artiklarna. Brandvärnet fick läget snabbt under kontroll och kunde meddela att bilbränderna var släckta vid tvåtiden. Polisen har spärrar av området och kommer under dagen utföra en teknisk undersökning av fordonen.

De har även upprättat en anmälan om grov skadegörelse.
Detta var den andra bilbranden på två veckor i Östberga. Vid förra bilbranden sattes nio bilar i brand, men polisen har ännu ingen misstänkt för det brottet och ingen är gripen och förundersökningen är nedlagd i det ärendet.
Polisen säger dock att ärendet kan öppnas åter om det kommer uppgifter som kan leda ärendet vidare. Så vad kan man säga mer än att om det har varit en lugn vinter och vår så har det åter igen startat nu till sommaren.

https://www.svt.se/…/…/tiotal-bilar-satta-i-brand-i-ostberga
https://www.expressen.se/…/just-nu-over-10-bilar-brinner-i…/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *