Jenny Sonesson är trött på Dagens Nyheter

Av | juni 17, 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Är rejält trött på att DN notoriskt försöker rasiststämpla debattörer som vill problematisera migration. Jag har själv varit drabbad flera gånger. Peter Wolodarski jag vill gärna ha ett svar på den sista frågan också, den om Ivar Arpi. Om du nu anser att alla iakttagelser om demografi INTE är rasistiska varför väljer DNs ledarsida att gång på gång utgå ifrån att Arpi drivs av rasism?

DN påstår sig verka i en liberal upplysningstradition. Då måste man kunna acceptera att kritiska och obekväma frågor ställs om samhällsfenomen och ha ett vettigt samtal utan att fula ut oliktänkande. (Betyder inte att man måste tycka lika och landa i samma slutsatser.) Bara så undviker vi att skyttegravarna grävs djupare.

Jenny Sonesson, på Facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

En reaktion på “Jenny Sonesson är trött på Dagens Nyheter

  1. Fdstjärna

    Sverige blir aldrig sig likt igen. Sverige måste fortsätta att ta emot flyktingar. MEN hur många? Sverige har gjort mycket för många fattiga. Men det finns gränser. Just nu är lite väl många stackare som råkat illa ut, som väller in över våra gränser. Sveriges befolkning minskar utan invandrade. Annars hade nog gränserna stängts för länge sedan.

    Är tudelad kring denna fråga. Men tiden kanske är mogen för att dom två stora partierna utanför SD, tar sitt ansvar. Svenska folket vill ha svar. Flyktingarna vill också ha svar. Bägge förtjänar svar i denna och många andra frågor!

    /Ärlig fd invandrare.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *