Tilltänkt chef tackar nej på grund av SD-styre


“Sympatiserar inte med SD”

Mångårige ekonomichef Jan Bengtsson slutar nu vid månadsskiftet. Fram till att rekryteringsprocessen att hitta en efterträdare är klar, så har Svalövs kommun tänkt sig en tillförordnad ekonomichef. Men den som var tilltänkt har tackat nej, på grund av det nya SD-ledda styret.

Det var klokt av den tilltänkte chefen. Om man inte kan arbeta inom demokratiska former ska man inte inte jobba inom demokratiska former.

Den hyllning den tilltänkte tänker sig nu ska komma som ett brev på posten kommer utebli. De allra flesta tänker nog det motsatta, korkat minst sagt att kasta bort en möjlighet att göra gott flr en hel kommun.

Lokaltidningen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Tilltänkt chef tackar nej på grund av SD-styre

 1. Un

  Det var bra att han inte tog jobbet så kan de sannolikt anställa någon med skarpare intellekt och verklighetsförankring.Att göra sig till offer är bara ynkligt och säkert finns avsevärt mer lämpade personer.Enbart löjligt beteende av en förmodad vuxen människa.Kommunen borde fira att han hoppade av med att hissa vår svenska flagga ! Men då ringer väl nån tomte i kyrkklockorna som varning 🙂 !

  Svar
 2. Eugen Sandberg

  Va synd då…nu när ekonomin kommer att ta fart

  Svar
 3. Trinidad Eriksson

  Rättelse: Demokrati betyder folkstyre och inget annat. Det betyder inte allas lika värde, lika för alla, hand i hand springandes över en sommaräng….det betyder folkstyre!

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *