Tino Sanandaji: Lars anklagar mig för att vara tiggare och lobbyist…

Guccigate fortsätter leverera underhållning, senast i osammahnängande krönika av Lars Lindström som blev utskrattad på Expressens egen sida.

Förödmjukelsen att inte ens Expressens läsare likar honom gav Lindström en härdsmälta lika het som Chernobyl. Han påstår nu att jag raderat mina inlägg och uppmanar allmänheten att anmäla Sara Skyttedal till Linköpings kommun, av oklara skäl hemligt (!)

Han exploderar: ”DET ÄR OETISKT, tycker jag. Den politiska influencern, Tino Sanadaji, vill få det till att alltihop handlade om honom och han skrev några upprörda kommentarer här som han tydligen raderade sedan…DET HÄR HANDLAR om Sara Skyttedal”

Mitt första tips till Lars är att sluta skrika och ta ett lugnt andetag. Mitt andra tips är att sluta ljuga, jag har inte raderat några inlägg, och det jag skrev är inte upprörd. Att i efterhand ljuga om en debatt man förlorat är nästan lika patetisk som att bli avundsjuk på en handväska.

Lars anklagar mig för att vara tiggare och lobbyist, det räcker att konstatera att han bör kolla upp definition av dessa yrkestitlar, samt fundera på hur någon vara tiggare och lobbyist (jobba med att företrädare organisationer) samtidigt.

Han får också gärna anmäla Gucciväskan, definitionen av muta är ”otillbörlig förmån för sin tjänsteutövning” medan det saknas koppling mellan mig och Sara Skyttedals tjänsteutövning.

Här är kommentaren som gav Lindström fick fnatt: ”Några år sen väcktes debatt om Mona Sahlins designerväska. Det visade sig att hon hade fått den i present av Liza Marklund, bästsäljande författare och…krönikör på Expressen!”

Jag gjorde således exakt vad en krönikör på Expressen gjorde, ändå går en annan krönikör bananas och kallar mig tiggare! Pengar är känsligt, inte minst när ens yrkeskår försörjs med miljarder i subsidier.

Tino Sanandaji

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

2 reaktion på “Tino Sanandaji: Lars anklagar mig för att vara tiggare och lobbyist…

  1. Pingback: Lars Lindströms haveri – Hexanmexan "shake my hand?"

  2. Åke Ström

    Ni önskar få pengadonationer från allmänheten. Samtidigt som ni köper dyra presenter till politiker som kallar väljarna för dumpuckon.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *