VÅLDTÄKTERNA. Sverige klarar inte fler år med Löfven.

Våldtäkter är inte klassrelaterade eller kan botas genom sociala insatser. Detta ofta upprepade argument borde nu förpassas till soptippen. Man slår blå dunster i ögonen på folk. Deras oro handlar om faktisk brottslighet. Våldtäkterna sker faktiskt därför att männen inte kan respektera sitt nya land och dess kvinnor. Inte fan, rent ut sagt, känns det bättre att bli våldtagen för att gärningsmannen är fattig eller en man i minoritet. diskriminerad. Och våldtäkter blir inte mer aptitliga bara för att de är kopplade till ett annat misslyckande, bristande integration.
Var folk finns på samhällsstegen spelar ingen roll. Om de är utsatta, arbetslösa eller har dåliga inkomster. Det är bara argument för S för att fortsätta blunda för att det finns problem med andra kulturer.
Om vi tar det där med brotten. Här är Socialdemokrater särskilt innovativa. Vem är egentligen utlänning, menar de? Svaret på den frågan för S är att den som känner sig svensk är svensk, med andra ord. Om du begår brott, är av utländsk härkomst men känner dig som svensk så ska du inte räknas in i brottstatistiken som av utländsk härkomst. Ibland går de så långt som att de spottar ur: Vad är ”etnicitet”?
Det finns nog inget område där Socialdemokraterna misslyckats så kapitalt som de gjort med tryggheten – och de fortsätter på den inslagna vägen. Rikspolischefen kommenterade läget med att ”det skär i polishjärtat”.
Tidigare har Socialdemokraterna också röstat mot Europaparlamentets särskilda utskott för terrorbekämpning. Utskottet tog fram flera initiativ för att stärka arbetet mot terrorbekämpning, men inget passade S röstade nej. Varför är S inte skyldig väljarna att förklara varför Socialdemokraterna inte vill bekämpa brottsligheten i Sverige och Europa? Helene Fritzon (S) är däremot tydlig med är att hon kommer ta matchen mot de högerextrema krafterna. Att hon aldrig kommer tystna när grundläggande demokratiska värderingar inskränks, kvinnors rätt till sin egen kropp ifrågasätts eller vår tids ödesfråga, klimathotet, förnekas. https://www.europaportalen.se/2019/05/debatt-ett-europa-som-satter-vanligt-folk-forst
Ta matchen? Vilken match? Här våldtas kvinna efter kvinna, flicka efter flicka. Ett skrämmande exempel var då Stefan Löfven i en debatt ställdes mot väggen av Jimmie Åkesson om gruppvåldtäkter. Löfvens svar torde gå till historien då han svarade med att SD vill försämra LAS. Morgan Johansson har lika svårt att visa intresse för en fråga som svenska folket känner starkt för och betraktar som viktig. I någon debatt, vilken i ordningen minns jag inte, sa han: “när det gäller gruppvåldtäkter kommer en annan dimension in i bilden. Nämligen att det är svårt att prata om kopplingen mellan migration och kriminalitet, mellan härkomst och sexuellt våld.
Det är omöjligt att förstå hur Socialdemokrater resonerar men att det har att göra med det hörn de målat in sig själva är lättare att förstå. Socialdemokrater kan nämligen inte prata om kopplingen mellan migration och kriminalitet, mellan härkomst och sexuellt våld. De har själva satt den gränsen genom att säga att de som nämner de kopplingarna är arga vita män och rasister. Och om man pratar som dem så smittas man av deras sjuka. Alltså får våldtäkterna hellre fortsätta. Värre än våldtäkterna är att göda “svansen”.
Ett annat skrämmande exempel är de säger att de vet att brottsoffer är mer benägna att anmäla brott begångna av invandrare och att polisen är mer benägna att utreda och rapportera misstänkta med utländsk bakgrund till åklagare. Brottsoffer och poliser ingår också i den svans S inte vill göda. Med Jerzy Sarnecki i ryggen har de kunnat gå så långt att de säger att de förstår att invandrare från vissa länder har en annan kvinnosyn och det kan påverka sexualbrott, men det finns för närvarande ingen forskning som visar det. och varför finns det ingen forskning? Jo därför att socialdemokrater från lokalpolitiker till riksdagspolitiker med näbbar och klor kämpar för att förhindra en sådan forskning. Alltså kan de låtsats förstå och ta ansvar genom att säga att det behövs mer forskning om sexualbrott och de önskar mer engagemang men så länge ingen fakta finns kan de inget säga eller göra.
Och när det inte räcker tar de till ett annat skrämmande argument. De menar att överfallsvåldtäkter är väldigt mediala och ges därför större uppmärksamhet trots att den vanligaste våldtäkten fortfarande begås i offrets eller gärningspersonens bostad av en person som man känner eller är bekant med. Vad har det med saken att göra? Kvinnor våldtas och det måste man göra något åt. Tillsist, orsakerna, de socioekonomiska faktorerna. Ett argument som är falskt. På den tiden då BRÅ publicerade rapporter om invandrare och brottslighet, kvarstod överrepresentationen även när man rensat undan socioekonomiska skillnader. Överrisker hos män med utländsk härkomst kvarstod alltså och det gjorde det av andra orsaker: bristande kvinnosyn och avsaknad av respekt för den västerländska kvinnan.
Att ens diskutera gruppvåldtäkter och härkomst är att riskera sitt politiska varumärke. Därför blir också lösningen att vara vag i konturerna när det gäller det specifika problemet, men tydlig med själva principen. Att bekämpa strukturerna bakom eländet – genom välfärdssystemet.
Socialdemokraterna har inte mycket att vara stolta över. De bär alla ett ansvar men den sittande S-regeringen som styrt Sverige i snart fem år, då och nu, bär det yttersta ansvaret.

Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

6 tankar på “VÅLDTÄKTERNA. Sverige klarar inte fler år med Löfven.

 1. Gunilla

  Bort med Löfven han har redan förstört så mycket så att Sverige blir aldrig detsamma igen!

  Svar
 2. Andreas Sundberg

  Judarna har använt mord, våldtäkter och hot i alla tider för att destabiliserar och om imoralisera folket. Göra folket intiativfattiga genom nedbrytning.

  Aleksandr Solzhenitsyn Nobelprize winner:

  “You must understand, the leading Bolsheviks who took over Russia were not Russians. They hated Russians. They hated Christians. Driven by ethnic hatred, they tortured and slaughtered millions of Russians without a shred of human remorse. It cannot be overstated. Bolshevism committed the greatest human slaughter of all time. The fact that most of the world is ignorant and uncaring about this enormous crime is proof that the global media in the hands of the perpetrators.” – Alexander Solzhenitsyn

  “We cannot state that all Jews are Bolsheviks. But without Jews, there would never have been Bolshevism. For a Jew, nothing is more insulting than the truth. The blood maddened Jewish terrorists have murdered sixty-six million in Russia from 1918 to 1957.”

  Brutal! Drawings from Gulag: https://youtu.be/3gtIYa5ao2o

  Svar
 3. Andreas Sundberg

  Ps. Judefamiljerna äger media (som är tredje makten), politiker, luckurativa influenciella brancher som medier och brancher. Tex Bonnier-familjen, Rothchilds osv. Varför vill dessa medier översvämma oss med utomeuropeiska människor?

  Svar
 4. Gun Karlsson

  Fy fan för nazister. Såna kräk borde få en swastika tatuerad i pamnan och förpassas till Jerusalem. Det räcker med enkel biljett.

  Svar
 5. Rebecca

  Blev själv sexuellt ofredad och kränkt av en afghan för några dagar sedan, då han puttade omkull mig i soffan och torr-himlade mig sprang jag mot mobilen och ringde mamma från ytterdörren, en minut senare går mannen på gatan utanför, hoppat 2m från rumsfönstret PLUS att han hade en utkik tvärs över vägen och det är andra gången i min livstid, tredje gången gilt då kommer dom få vad dom förtjänar säger jag bara!!

  Svar
 6. Tycker jag

  Jag är en socialdemokrat. Jag håller med om allt som ni vetenskapligt kan bevisa. Om en fredsfråga i våldtäkter slutar. Då anser jag att någon har en rädsla för att för något. Antingen förnekar man en sanning, fysiskt eller psykiskt pågrund av ett brott som man har gjort. I andra fall kan man ljuga när man är brottsoffret själv, medan världen vill blunda känslomässigt osv. Med mera

  Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *