ANHÖRIGINVANDRING. Vi är djupt besvikna, inte minst därför att Kristdemokraterna var vårt sista hopp

Till Partiledare och Kristdemokraternas ledningsgrupp  

Vi har varit en stor och växande grupp människor som i Kristdemokraterna sett en vilja att arbeta för att få till stånd ett mindre sargat Sverige. Ett tryggare och välmående Sverige.   

Vi är fullständigt övertygade om att ni till fullo förstått Sveriges utsatta situation där svenskar blivit villebråd i en snabbt växande muslims kultur. Religiösa ledare inom islam i Sverige behöver vara med i den offentliga debatten och klargöra att terror, hot och våld med islamistiska förtecken aldrig kan accepteras. De måste visa exempel på hur en troende muslim offensivt kan försvara ett öppet, demokratiskt samhälle. Ett mindre sargat Sverige betyder, som Ebba Busch Thor så klokt påtalat, att muslimska ledare behöver undervisa om tolerans, acceptans och betydelsen av religions- och yttrandefrihet i sina församlingar. Att inte göra det gynnar bara extremisterna, de som vill så split och splittring.  

Vi nytillkomna kristdemokrater vill understryka att vi inte generellt är emot muslimer, liksom att vi inte är emot människor från annan kultur än vår. Vi är emot den starkt växande grupp av radikala muslimer i Sverige som med statens hjälp givits politiskt inflytande, som likt en slags polis tillåts styra i utsatta områden och som bjuder in hat-predikanter för att locka in unga i en radikaliserad värld.  

Det torde inte komma som en överraskning för Kristdemokraterna att islam inte förhåller sig till någon annan religion på annat sätt än att när muslimer är flest i antal så förbjuds alla andra religioner. Ebba Busch Thors vilja att förbjuda böneutrop från moskéer, vitnnar om den medvetenheten.    

Ebba Busch Thor har själv sagt att det är smärtsamt att exempelvis se hur den antisemitism som vi trodde var förpassad till historien återvänder, och med allt större aggressivitet. Det folk som en gång fann en fristad här söker sig bort ifrån vissa svenska städer. De står inte ut med hoten, hånen och trakasserierna. Det växande problemet är den våldsbejakande islamismen som är betydligt starkare än både höger- och vänsterextremismen. 

Vittnesmålen från svenska judar är också att det främst är islamister som ligger bakom de mesta av de antisemitiska attackerna.  Det torde heller inte komma som en överraskning för Kristdemokraterna att islam ligger bakom allt dödligt våld de senaste 70 åren i mellanöstern och i Afrika. Det finns inte en enda annan religion som så systematiskt som islam utrotar/utrotat hela befolkningar. Kristdemokraterna kan omöjligen vara omedvetna om detta. Religiösa ledare inom islam i Sverige behöver därför visa exempel på hur en troende muslim offensivt kan försvara ett öppet, demokratiskt samhälle.”  

Vi i den starkt växande gruppen av nytillkomna Kristdemokrater är bestörta över handlandet när det gäller anhöriginvandring. Vi kan inte förstå den aningslöshet som ligger bakom beslutet att rösta för en kommande anhöriginvandring. Kanske speciellt med partiets motivering. Vi citerar partiets migrationspolitiska talesman Hans Eklind uttalande för Världen idag. “Judisk-kristen etik” kräver familjeåterförening.   

Hur kan Kristdemokraterna vara så naiva att man tror att den våg av muslimer som till följd av beslutet skall kunna eller vilja integreras i det svenska samhället? Hur bra har det gått hittills? Muslimer boende i Sverige har i tusental, SÄPO uppskattar siffran till mellan 6 000-10 000, rest till och aktivt krigat för kalifatet. Det kan inte ha undgått någon, Kristdemokraterna inräknade, att dessa IS-krigare på de mest bestialiska sätt har bragt “judiskt-kristna”, men även andra människor tillhörande andra religioner än islam, om livet.   

Om Kristdemokraterna inte kan se allvaret i detta kan vi nytillkomna anhängare till partiet inte annat än unisont skaka på huvudet av förtvivlan.   

Det mest beklämmande är att Kristdemokraterna nu kommer att tappa hela den nya gruppen Kristdemokrater som var den enda anledningen till att opinionssiffrorna inför EU-valet sköt i höjden. Att Kristdemokraterna nu tappar stöd berodde inte på Adaktussons något förvirrade röstande kring abortfrågan. Allting kretsar kring frågor som att begränsa en vanvettig invandring. Och där svek Kristdemokraterna de nytillkomna anhängarna.  

Vi är djupt besvikna, inte minst därför att Kristdemokraterna var vårt sista hopp men också därför att undertecknade och andra hade en stark tro och en stark tilltro till och kände tillit till partiet.  Vi är ledsna och känner oss djupt svikna, förtvivlade och övergivna. Nu är tid till att sörja. Nu är tid till att agera.  

Jan Ove Malmgren, Madeleine J Lilja Rönnquist m.fl. Ping KD tips & idéer

 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

En reaktion på “ANHÖRIGINVANDRING. Vi är djupt besvikna, inte minst därför att Kristdemokraterna var vårt sista hopp

  1. Arne Kjellberg

    “Vi nytillkomna kristdemokrater vill understryka att vi inte generellt är emot muslimer, liksom att vi inte är emot människor från annan kultur än vår. ” Helt riktigt, men importerar du muslimer så får du de problem som Sverige har fått. Alla muslimer som kommit hit sätter islam före Sverige. Så är det, och inse det innan det är för sent! Sanningen är att: “Importerar du mellanöstern så får du mellanöstern förr eller senare”. Rösta bort 7 -klövern snarast!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *