Ulf Lindhe, fd polis skriver om hur kvinnor behandlas i Sverige

Här har våra två senaste ledare Reinfeldt och Löfven hälsat nyanlända välkomna till bidragslandet och det öppna/fria landet långt uppe i norr.
Ni nyanlända har en helt annan syn på det motsatta könet.

För er är kvinnan sämre en familjens getter och ett lovligt byte. Jag blir personligen så förbannat ilsken att vi har en regering, som låter en massa ekonomiska flyktingar komma till vårt land utan några större krav från regering och myndigheter.
Här i vårt land betraktas grova våldtäkter, som ett mycket grovt brott.

Tyvärr har vi en regering som för en usel invandrings-politik. Ofta kommer ni hit utan handlingar och pga en ej skärpt gränskontroll tar ni er lätt in i landet.

Ni har som regel fått info från era människo-smugglare vilka frågor, som myndigheterna kommer att ställa.

De som har asylskäl godtas med flyktingstatus och de flesta får stanna då skyddsbehov föreligger.
Om ni blir gripna och åtalade för grov våldtäkt blir straffet rena hånet mot brottsoffret.
Med ett rättsväsende döms ni som regel till ett minimalt straff och får stanna kvar i landet trots detta grova brott.

Anser det är ett förbannat duttande mot er förövare och att ni har kommit till ett land och inte förstått innebörden av er gärning.

De förövare som döms skulle ha ett maximalt straff och livstids utvisning. Så blir det med en regering med en usel migrationspolitik. Vår sk regering bygger på medmänsklighet och humanism och ger helt enkelt f-n i det grova brottet, som begåtts.

Det nämns knappast mer en kort notis och vår ”landsfader” uttrycker sig ibland och anser det är ytterst allvarligt eller oacceptabelt.

Som fd polisman tycker jag det är en ren skandal att det utdöms ett minimalt straff. Ni förövare skulle aldrig fått chansen att få bli kvar i landet efter ett sådant brott. Vad får våldtäktsmän för straff i övriga länder ? Jag blir personligen så pass förbannad, att jag måste bevaka mina ord vad jag innerst inne tänker om er som förövare.

Med en fungerande gränskontroll hade ni inte uppfyllt kraven på inresa i vårt land, utan efter beslut av polismyndigheten blivit direktavvisade till det senaste landet före ankomsten hit pga att ni saknar gällande pass eller ID-handlingar.
Genom en sådan direktavvisning hade förmodligen antalet våldtäkter minskat.

Ulf Lindhe


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

2 reaktion på “Ulf Lindhe, fd polis skriver om hur kvinnor behandlas i Sverige

  1. Elon

    Hålet fullständigt med den sittande regeringen piskar på det egna landet

    Svara
  2. Björn Franksen

    Med tanke på besöksantalet sen april förra året ca 4.6 miljoner Svenskar på detta forum är intresset mkt stort för en förändring , därför måste valet veta riggat med tanke på vad gemene man tycker kontra valutgången .

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *