Kan någon rädda det här landet från sig självt?

Carolin Hanna Dahlman skriver:

Socialarbetaren maria Hagberg i P1 morgon som inte vill ha lag för att förhindra att barn tas ur landet för att giftas bort eller könsstympas… för då pekar man ut invandrare och stigmatiserar? Öh. Ska vi blunda och låtsas som att det är vanligt i alla kulturer?”

”De där attityderna bland anställda inom våra kommuner och nämnder måste få ett slut. En massiv utbildningsinsats i ämnet är tydligen nödvändig. De måste sluta tänka kollektiv o grupp o börja se individer, skriver en följare.

Kan inget annat än hålla med.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *