SEXUALBROTTEN. Låt oss bli större i dessa frågor ❤️💪

Morgan Johansson läser Sydsvenskan som säger att sett saknas stöd för påståendet att överfallsvåldtäkterna har ökat det senaste decenniet. Det tycker han är Intressant utvecklingen av det sexuella våldet. Och en bra motvikt som tar död på stereotyperna i debatten. ”Men slutsatsen måste likväl bli att kampen mot sexualbrotten måste intensifieras. Och ska mäns våld mot kvinnor upphöra, så är det männen som måste förändras”, fortsätter han. https://twitter.com/johanssonmo…/status/1143134929057959937…

Ja inte är det våldtäktsmännen som måste förändras, de ska låsas in och sättas bakom lås och nom. De män som måste förändras är män som Morgan Johansson som läser analyser om våldtäkter som fan läser bibeln.

Morgan Johanssons nya vän i kampen om att få svensken att tro att invandrares överrepresentation när det gäller misstänkta för våldtäkter har minskat och även deras andel av de anmälda våldtäkterna. är Helena du Rées som är kriminolog och doktor i juridik. https://twitter.com/helenadurees/status/1143029481638158338…

Stiftelsen Det goda samhället (DGS) har med hjälp av data från BRÅ undersökt överrepresentationen i brottsmisstankar för personer med invandrarbakgrund under perioderna 2002 – 2006 respektive 2013 – 2017. För första gången begås numera fler brott – räknat i absoluta tal – av personer med utländsk bakgrund än av personer med svenskt ursprung. Fast just den passagen vill inte Johansson veta av och inte heller doktoranden som förvisso nämner det men som håller fast vid påståenden om att ökningen och överrepresentationen är hitte-på.

Sedan 2015 har våldtäkt och gruppvåldtäkt relativiseras av socialisterna med sådan frenesi att kvinnor och flickor fortsätter att offras på det politiska altaret. Det måste upphöra nu. Uppseendeväckande ofta har också våra domstolar visat sympati för våldtäktsmännen och frikänt misstänkta som hävdat att samtycke funnits.

Vi kan inte fortsätta med den här skendebattten om våldtäkter.

Vägran att se och alla försök som syftar till att leda oss bort från just den gruppen män som ägnar sig åt överfallsvåldtäkter och i synnerhet gruppvåldtäkter påminner om oviljan att prata om hedersvåld. Det får en ju att undra: är Sverige ett land där endast män ska kunna leva? Av den statistik som finns tillgänglig framgår det att antalet polisanmälda våldtäkter generellt har ökat.

Det finns politiker som arbetar sakkunnigt, rationellt och använder sig utav fakta. Sedan finns det Morgan Johansson som använder sig av debattartiklar från vänsterskribenter som grundfakta när han framför sina irrationella bedömningar. Måste vara skönt att vara Morgan Johansson och ha en chef som är mina borta

Hans aktivistiska och anklagande agenda och konspiratoriska tankar om högerextremism som det STORA problemet borde för länge sedan ha straffat ut honom från alla seriösa forskningssammanhang. Detsamma gäller för Stefan Löfven som fortfarande inbillar sig att folkets viktigaste fråga är politikens förmåga att hantera SD och högerextremism.

Det kan också konstateras att med Stefan Löfven som statsminister har man gjort allt för att få svensken att tro att vi måste tåla och offra mer eftersom han och hans anhängare anser det allvarligare att ge sig på en minoritetsgrupp än en majoritetsgrupp, i det här fallet FLICKOR och KVINNOR.

Låt oss en gång för alla ta det rent konkret. En del resultat visar mer eller mindre men en sak har de gemensamt och det är att våldtäkter och gruppvåldtäkter begås i övervägande del av män med utomeuropeisk härkomst. Utländska män begår 84 procent av grova våldtäkter. 95,6 procent av alla överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst. Det visar den undersökning av 4000 domar de senaste fem åren som Joakim P Jonasson gjorde. Studien uppmärksammades av bland andra Ivar Arpi, nationalekonomen och debattören Tino Sanandaji, journalisten och kolumnisten Thomas Gür och Nyheter Idags båda krönikörer Katerina Janouch och Peter Springare.

Även Expressen gjorde en granskning. Av de 43 männen i ”Expressens granskning var i snitt 21 år gamla när de begick brottet. En tredjedel av dem hade tidigare dömts för brott i Sverige och en övervägande majoritet av dem är födda utomlands eller i Sverige av två utländska föräldrar.”

Alla vet att antalet anmälda våldtäkter fortsätter att öka och kvinnors frihet inskränks allt mer.

Normaliseringen pågår och kvinnor anpassar sig till ett nytt, farligt, kvinnofientligt Sverige. Problemet är dock att politiker, mainstreammedier och ledande feminister möter såväl siffrorna som alla frustrerade röster med antingen tystnad eller lögner.

Problemet är etablissemanget, som med hjälp av stora mediala plattformar fortsätter ljuga. Samtidigt våldtas nya flickor och kvinnor, nya liv förstörs. Livslånga lidanden. Sönderslagen tillit. Barns oskyldighet ett minne blott. Rädsla, ångest och en hel familj som trasas sönder. En våldtäkt drabbar inte bara själva offret – det blir konsekvenser för många människor runtomkring för lång tid framåt.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *