Kommunernas ekonomi: You do the math – Again

Copyright Kjell Nilsson Mäki för Ledarsidorna.se

Under gårdagen, tisdagen den 25 juni, beslutade Ludvika kommun om smärtsamma besparingar efter att ha fått resultatet för perioden januari-maj redovisat för sig. Ludvika kan tjäna som det kanske tydligaste exemplet på hur migrationen 2011-2015 nu slår igenom med full effekt ute i de kommuner som tjänade som storstädernas dumpningsplatser för migranter som inte storstäderna ville ha. Samtidigt har regeringen med stöd från Centerpartiet, Kristdemokraterna, Liberalerna och Vänsterpartiet nu öppnat upp för Europas mest generösa anhöriginvandring genom att ta bort försörjningskravet.

Ledarsidorna…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *