SD: Kommunerna klarar inte en ny migrationskris

”I detta läge krävs mod och ansvar hos övriga partier för att göra det som är bäst för Sverige på randen till en lågkonjunktur så att vi inte återupprepar 2015 års misstag,” skriver Paula Bieler, Louise Erixon, Teddy Nilsson och Cecilia Bladh in Zito. Foto: Radek Procyk/Mostphotos

Den utökade anhöriginvandringen och amnestin från försörjningskravet kommer i sämsta möjliga läge. Det kommer att innebära ytterligare påfrestningar för själva grunden i den svenska välfärden, skriver Sverigedemokraternas migrationspolitiska talesperson och fyra kommunstyrelseordföranden.

Paula Bieler mfl
migrationspolitisk talesperson (SD)

Läs i Dagens Samhälle här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *