Skolorna i Malmö med omnejd fortsätter brinna i sommarvärmen.

Av | juni 26, 2019

Anlagd brand på Gullviksskolan

Brandkåren larmades vid 19.30-tiden till en brand på Gullviksskolan på Ljungholmsgatan. När brandstyrkan kom fram brann ett förråd på baksidan av skolbyggnaden. Rökdykare med slangledningar kunde snabbt släcka ner det brinnande träförrådet. Enligt räddningsledningen på platsen fans viss spridningsrisk till själva skolbyggnaden. Polisen upprättade en anmälan om skadegörelse genom brand. Polisen talade även med närboende om deras iakttagelser i samband med branden.

Pppress


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *