För vänsterpartister är inte Visby tryggt och säkert om NMR får vara där. Men hur tryggt och säkert är Sverige för alla oss andra när kriminella får härja fritt på våra gator och torg?

Av | juni 28, 2019

Visst är väl Sverige tryggt och säkert, eller hur?
Speciellt när man läser sådana rubriker som gårdagskvällens och nattens rubriker där det börjar med en ung man som är svårt skadad efter ett mordförsök i Tensta Stockholm. Det larmet kom in 19,30-tiden. Eller när bilar brinner i Norrköping vid 01-tiden. För att inte tala om den 30-åriga kvinnan som blir brutalt nerslagen och lämnad medvetslös i ett skogsparti i Uppsala för att sedan få sina ägodelar genomsökta.
Visst känns det väl säkert och tryggt då i vårt land.

Och då skriver fyra Vänsterpartistiska riksdagsmän att de inte tänker riskera sin trygghet och säkerhet i Almedalen för att polisen och SÄPO väljer att ge nazister fritt spelrum under Almedalsveckan. Detta efter att NMR-aktivisten Patrick Christensson ansökt om plats för att hålla ett torgmöte där. Jag säger inte att NMR ska få tillstånd eller att de ska få vara på plats, men hur vore det om dessa Vänsterpartistiska riksdagsmän insåg att den verkliga faran inte är dessa få NMR-aktivister utan den verkliga faran är alla dessa kriminella som går fria i samhälle och städer i Sverige.

Men som sagt var är de få NMR-aktivisterna mycket farligare i vänsterpartisternas ögon än alla de kriminella som skjuter hej vilt i landet utan hänsyn till om någon oskyldig kommer till skada, eller de som sticker kniven i sina motståndare eller oskyldiga offer. De som spränger i trappuppgångar eller utanför hus med fara för oss alla, eller de som bränner bilar för att de tycker de inte får det de tycker sig ha rätt till. Då menar dessa politiker att inte polisen och SÄPO inte gör sitt jobb och gör att de kan känna sig trygga och säkra.

Men hur vore det om ni fyra Vänsterpartister gjorde er insats och kämpade för att göra Sveriges gator och torg säkra för den svenska medborgaren, hur vore det om ni politiker visade vägen och gick ut med att nu ska vi höja säkerheten i samhället. Men nä, era liv och trygghet är mycket viktigare än våra liv och säkerhet, eran trygghet är viktigare n våran trygghet.
Så visar det sig än en gång, ni är mer rädda om ert eget skinn. Ni är mer rädda om er egen säkerhet än vad ni är rädda om de medborgares säkerhet ni är satta till att försvara med det ämbete ni fått av era väljare.

https://www.svt.se/…/stockho…/man-grovt-misshandlad-i-spanga
https://www.expressen.se/…/just-nu-ett-flertal-bilar-i-bra…/
https://www.expressen.se/…/kvinna-slagen-medvetslos-polis-…/
https://www.expressen.se/…/vi-avstar-almedalen-sa-lange-na…/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *