Varför ljuger polisen om sitt arbete för allmänheten? Vem var mannen?


Allvarlig händelse, polis söker vittnen, meddelar allmänheten om att det berättas om brottet på deras sociala kanalar: FB och hemsida, vilket inte stämmer.

Det var strax före 20-tiden i går kväll som en man dök upp bakom en kvinna som solade på klipporna vid Hellasgården och slogs i bakhuvudet med en sten.

Kvinnan, som är i 55-årsåldern, uppges ha förlorat medvetande och fördes till sjukhus där skadorna konstaterades vara allvarliga.

Efter händelsen är rubricerad som grov misshandel. Polisen säger sig ha vädjat efter upplysningar från allmänheten, något som också tidningen StockholmDirekt har berättat om. Polisen säger också att de nu fått in flera tips, vilket låter lovande, inte minst för offrets räkning. Men, hur har dessa tips kommit fram till polisen? Telefon är förstås en väg men vi kan inte, efter lång tids sökande, finna vare sig att polisen skriver om händelsen på sin hemsida eller på sin FB-sida, således går det inte heller att finna något signalement.

När man försöker hitta polisens vädjan till allmänheten om tips för händelsen och inte finner något om händelsen eller antydningar från de tips de påstår sig ha fått in, som rimligen borde innehålla något slags signalement, undrar man vad vill polisen ha hjälp med?

Eller säger polisen bara att man har fått in tips, och med det också möjligt signalement för att lugna ner oroade invånare?

Varför säga att man fått in tips och behöver fler men samtidigt inte skrivit något om händelsen på någon av de kanaler de vill ha in tipsen på: FB och Hemsida? Varför ljuger polisen om sitt arbete för allmänheten? Vem var mannen?

Henrik & Madeleine

https://www.stockholmdirekt.se/…/repsga!xuaWjVDopkLPxgWJM…/…

https://polisen.se/

https://polisen.se/aktuellt/hjalp-polisen

https://www.facebook.com/polisen/


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *