ÅKESSON GÅR OM LÖÖF I FÖRTROENDE HOS NÄRINGSLIVET

Av | juli 4, 2019

Jimmie Åkesson står för största ökningen, Annie Lööf för största raset i den mätningen av förtroendet för partiledarna inom näringslivet som Ipsos gör för Dagens Industri.

I näringslivet märks en attitydförändring gentemot Sverigedemokraterna. Jimmie Åkesson är den partiledare vars förtroende ökar mest i Ipsos årliga förtroendemätning bland företagsledare i bolag som omsätter 10 miljoner kronor eller mer.

Samtiden…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

3 reaktion på “ÅKESSON GÅR OM LÖÖF I FÖRTROENDE HOS NÄRINGSLIVET

 1. Jan

  Förvånar mig inte. SD är ju numera köpta av SN (Svenskt Näringsliv). De är också polare med Moderaterna. SN var förtjusta i Stureplanscenterns utrerade nyliberalism men är inte lika förtjusta i Annies flyktingvurm. Att byta läger kostar på. Dirrarna börjar bli oroliga när invandringen kryper för nära inpå gräddhyllorna. De vill ha nollskatt och billig arbetskraft men de vill inte ha flyktingar i sitt närområde. Egenintresset ljuger aldrig.

  Svara
 2. Jan

  Förvånar mig inte. SD är ju numera köpta av SN (Svenskt Näringsliv). De är också polare med Moderaterna. SN var förtjusta i Stureplanscenterns utrerade nyliberalism men är inte lika förtjusta i Annies flyktingvurm. Att byta läger kostar på. Dirrarna börjar bli oroliga när invandringen kryper för nära inpå gräddhyllorna. De vill ha nollskatt och billig arbetskraft men de vill inte ha flyktingar i sitt närområde. Egenintresset ljuger aldrig.

  Svara
 3. Bertil N

  Heja Jimmy trampa ner byrokraterna Anni Löv är bara en liten idiot

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *