DEN OSMINKADE SANNINGEN. Det är uppenbart för mig att Nyamko Sabunis bror Kitimbwa Sabunis går islamisters ärenden.

Kitimbwa Sabuni skrev förordet till Rosengårdsrapporten som kartlade islamistisk extremism i Malmö. Rapporten skrevs av Magnus Ranstorp.

Den tuffaste och hårdaste kritiken mot rapporten kom från Nyamko Sabunis egen familj som menade att den spred ”antimuslimska fantasier” och att man medvetet valde opålitliga källor” för att framställa den då ännu inte dömde Munir Awad som terrorist. Det gamla vanliga med andra ord, anklagelser om islamofobi och rasism.

Madeleine J Lilja Rönnquist för ProjektSanning ✯ 2019-07-04

**Det är uppenbart för mig att Nyamko Sabunis bror Kitimbwa Sabunis går islamisters ärenden.**Kitimbwa Sabuni skrev förordet till Rosengårdsrapporten som kartlade islamistisk extremism i Malmö. Rapporten skrevs av Magnus Ranstorp. Den tuffaste och hårdaste kritiken mot rapporten kom från Nyamko Sabunis egen familj som menade att den spred ”antimuslimska fantasier” och att man medvetet valde opålitliga källor” för att framställa den då ännu inte dömde Munir Awad som terrorist. Det gamla vanliga med andra ord, anklagelser om islamofobi och rasism.Madeleine J Lilja Rönnquist för ProjektSanning ✯ 2019-07-04**

Slået op af Jan Ove Malmgren i Torsdag den 4. juli 2019


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *