Det måste finnas en gräns för hur mycket politiker får ljuga, förvirra, bedra och förråda.

Annie Lööf gör allt detta om och om igen. Hon pratar om anständighet men bemöter sina väljare oanständigt. Det måste finnas fler vuxna i rummet, och så lovar hon att äta upp sin sko. Hon förstår inte att den politik av fri invandring inte är något som den svenska medborgaren vill ha, eller att många far illa redan nu på grund av den ansvarslöshet bland annat hon uppvisat. Ändå…
KD-ledaren Ebba Busch Thor tycker inte att hon har stängt dörren till Centerpartiet och Liberalerna genom att äta lunch med SD-ledaren Jimmie Åkesson. – Det är de som har stängt dörren till en borgerlig regering, säger Ebba.
KD är klok, och står stark och svarar rakryggat: Vi vill fortfarande att Sverige ska få en borgerlig regering. Det främsta hinder för det är inte KD som kan tänka sig äta lunch med SD utan det är C och L vägrar och hellre fortsätter stötta en socialdemokratisk statsminister. Ebba är stark här och jag hoppas hon fortsätter att vara det.
Däremot är det Nyamko SubNI (L) och Annie Lööf(C) som kräver att KD väljer väg som stänger alla dörrar. Med SD eller C och L med KD s nuvarande hållning blir det inget alliansarbete. Annie Lööf suckar säkert trött och tänker: “Lyssna inte på vad någon annan säger eller tjata inte mer om detta utan gör bara som jag säger.
Annie Lööf behöver komma ned på jorden och börja förstå att det inte är hon ska diktera villkoren och svensk politik eller nästa regringsbidlning. Det finns tre saker jag tycker riktigt illa om 1) socialism, 2) män som inte förstår ett nej, 3) arrogans. Så skrev hon på twitter efter Stefans Löfvens inviter på twitter 2013 om ett samarbete efter valet. För kvinnor som uppförs sig på exakt samma sätt gäller alltså andra regler, eller vart fall för Annie Lööf. Vad mer krävs för att Lööf ska förstå att 1), hon inte är statsminister, 2) den som inte dikterar villkoren, 3) som inte bestämmer vem som Ebba Busch Thor ska äta lunch med? Lööf börjar faktiskt bli absurd.
När Sara Skyttedal ställde Annie Lööf mot väggen vid förra valet sa Lööf. “Jag vill byta ut Löfven. Jag vill bilda en alliansregering. Jag vägrar låta Sverigedemokraterna diktera villkoren för en alliansregering, så behöver en alliansregering ökat stöd för att kunna styra behöver det sökas över blockgränsen och inte hos SD.”
Märker ni som jag, “jag vill”, “jag vägrar” “jag behöver” och så vidare. Låter inte det lite konstigt när man ändå talar om en EN Alliansregering? Nej faktiskt inte, Lööf aspirerade då på statsministerposten då, och hon aspirerar ännu på den posten.
Varför ges Annie Lööf så stort utrymme i att prata om sin Allians. Den är ju hennes. Hon äger den. Hon äger Stefan Löfven. Hon vill inta vara stödhjul åt Löfven, hellre äter hon upp sin sko. Hon ljög. Hon är stödhjul åt vem som helst som gör som hon säger så länge hon själv inte utropats till statsminister.
Jag lyssnade halvhjärtat på hennes tal i Almedalen: “Inget rättfärdigar att man kallar muslimska kvinnor för ”påskkärringar” på bussen, hon tog också upp en grupp på Facebook där invandrare allmänt kallas för ”ett jävla pack”.
Självklart finns det inget som rättfärdigar att muslimska kvinnor utsätts på det här viset, men det finns inte heller något som rättfärdigar att föräldrar ska behöva larma om man inte vågar släppa iväg sina barn till skolan, i synnerhet inte flickorna.
Vad Annie Lööf sa, var, vi måste sluta upp med dumheterna och försöka komma varandra närmare igen. Ja, det vore verkligen på tiden. Normal artighet och hyfs är underdimensionerat i det mänskliga umgänget och idiotmobben (vänstern) på sociala medier har inte gjort saken bättre, och då syftar jag även på de politiker som inte heller förstår vad hyfs och artighet betyder. Lööf är en som verkligen utmärker sig här. Hon ber i princip sina egna väljare att “hålla käften” (kryp tillbaka under din sten)
Men det finns något annat som inte heller kan rättfärdigas. Hur en grupp nyanlända elever tillåtas utsätta en skolas flickor för kräkningar och allvarligt hot. En pappa berättar att hans dotter kallats “svennehora” och hotats med stryk. En annan förälder berättar att polisen tvingats rycka ut till skolan vid minst tretillfällen, likaså ambulansen i samband medmisshandel. När problemen tagits upp har skoledningen anklagat oroade mammor/pappor för rasism. Det har bestämt avvisats av föräldrarna som faktiskt helt enkelt är rädda om sina barn. Att Annie Lööf inte nämner det oacceptabla i det här inte konstigt alls. Den som rapporterat om händelsen är frilandsjournalisten Joakim Magnus Lamotte och han duger inte åt Lööf, eller hela den delen av Sverige som säger att alla som kritiserar det som händer i våt land är rasister.

Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

En reaktion på “Det måste finnas en gräns för hur mycket politiker får ljuga, förvirra, bedra och förråda.

  1. Un

    Lööf är ett exempel på en rakt igenom falsk politiker som inte borde yttra sig efter det historiska svek mot alliansen och borgerliga som hon gjort.Med sin nedlåtande arrogans och översittarattityd har hon förbrukat allt förtroende dessutom är hon bottenlöst opålitlig.Självklart får hon vräka ur sig sina oförskämdheter i svt,vi har ju ingen opartisk nyhetsförmedling längre i Sverige.Lika som Magdalena Andersson vräker ur sig i div morronprogram.Så blir det med DDR stuk på propagandanyheterna.Fler o fler genomskådar som väl är detta.S och C är avskyvärda med sina lögner och utspel och man känner olust inför dessa partiers arbetsmetoder.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *