VILL DU FÅ ASYL I SVERIGE? Nu REA på ’asylpaket all inclusive’

“För 7.500 euro får man grundpaketet som ger asyl i Sverige. Det går även att köpa ’asylpaket’ till ett antal andra EU-länder samt till Kanada. Allt går att läsa på Instagramsidan aria.p2. Om man kan persiska.

NB Nyhetsbyrån talade med en källa, som har följt kommersen på sidan och berättar:

För någon månad sedan var priset för alla papper och intyg man behöver – även falska pass vid behov – för en framgångsrik asylansökan till Sverige 2.400 Euro. På det lades en kostnad för resan och förmedlingen på 7.500 euro. Totalt drygt 100.000 kronor alltså.”

Läs vidare här i NB…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *