Ann Heberlein: Är vita kroppar osynliga?

Av | juli 10, 2019

Grums. En liten ort i Värmland vid Vänerns norra strand, knappt tre mil utanför Karlstad med knappt 9000 invånare, har orsakat rubriker den senaste veckan. Det tillsynes idylliska samhället härjas nämligen av ”barngäng”. Branschtidningen ”Hem & Hyra” var först med att rapportera om barnen som hotar och misshandlar både barn och vuxna i ett bostadsområde i Grums. I artikeln med den surrealistiska rubriken ”Barngäng sätter skräck i bostadsområde” berättas att barn i området inte längre vågar gå ut eftersom de upprepade gånger blivit attackerade, bland annat med påkar, plåtrör och pinnar. De har blivit slagna blodiga och ett barn utsattes för ett stryptag. De har också hotats med våldtäkt och att bli ”sexade”.

Ann Heberlein

Läs artikeln i Heberleins Etik…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.
Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

6 reaktion på “Ann Heberlein: Är vita kroppar osynliga?

 1. Tomas Hörz

  Ann. Det här är ett av Ditt dummaste och mest förljugna inlägg. Förmodar att du bara vill vinna lite poäng

  Svara
  1. Martin Owen

   Tycker du att det är bättre att ljuga än att berätta sanningen?

   Svara
  2. Stefan Magnusson

   Eller så är du Tomas Hörz så naiv och ser inte de våld som sköljt in över Sverige och hur svenska folket får stå tillbaka för den vansingt höga invandring som denna regering tagit sig an och självklart misslyckas med. Du måste ha riktigt stora problem om du inte ser alla problem som omger oss varje dag pga. invandringen och kultur krockar.

   Svara
 2. Tomas Hörz

  Arr en liten kommun som Grums reagerar lite långsamt på ett lite oväntat problem är inget bevis på att vita är lovliga offer

  Svara
 3. ILONA KANDIKO

  Man ska lära sina barn att försvara sig. Så länge vi/våra barn står inte upp för oss/sig själv betraktar de nyanlända/våldsamma oss som fega. De uppfattar då att det är fritt fram att fortsätta trakasseringen /våldsamheten/förnedringen mot oss/våra barn.

  Svara
 4. Attila

  Hej det som kommer att hända är att hatet bara växer mot de här flyktingar och muslimer det kan faktiskt bli krig mellan kristna och muslimer i framtiden här i Europa. Ni svenskar borde titta och lära er lite av Viktor Orban

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *