Israeli Defense Force har har avslöjat ännu en terrortunnel

Terrorgrupper på Gaza bygger tunnlar för att kunnackera judar inne i Israel.

Under byggandet av en underjordisk barriär mellan Gaza och Israel har israeliska försvaret funnit ännu en terrortunnel. Det är inte känt om tunneln är ny eller om det är en gammal tunnel. Detta är den 18 terrortunneln som upptäckts sedan 2014.

Tunneln upptäcktes i samband med byggandet av den underjordiska barriär som ska förhindra Hamas och andra terrorgrupper att gräva sig in i Israel. Den 65 kilometer långa säkerhetsbarriären ska stå klar i slutet på 2019. Kostnaden för byggandet beräknas till 100 miljoner kronor.

Läs mer i MIFF…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *