PANIK. Attacken mot Ebba Busch Thor är förklarlig

Med Ebba Busch Thor har KD under den sista tiden tagit flera steg fram i opinionen. Där KD försöker hitta lösningar på de riktigt svåra samhällsproblem vi har idag, får flera andra partier panik. Och när dessa partier får panik vaknar deras lakejer till liv.

Och visst blir det löjeväckande. Och visst är det åter den där svenskheten som vi inte får prata om som ska tas upp. Alex Schulman med sin “Sill på julbordet” och journalisten Vilhelm Silberstein som skriver på twitter om han “måste (…) ha gran och äta griskött för att kvala in och vara svensk?”

Vi vet att de är ute efter att skada KD i allmänhet och Ebba Busch Thor i synnerhet. Det är därför de vantolkar. Men det har faktiskt ingen annan effekt idag än att vi vet hur rätt Ebba Busch Thor och andra som resonerar som hon kring oacceptabla kulturella yttringar.

Så låt dem hållas, det är riktigt underhållande att mellan raderna kunna läsa in paniken.

Expressen…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

5 reaktion på “PANIK. Attacken mot Ebba Busch Thor är förklarlig

 1. Tomas Hörz

  Det är inte så att Ebba lir orättvist ifrågasatt. Hon blir bara värderad efter sina åtgärder och åsikter.

  Svara
 2. Lars Blomqvist

  Ju mer de gnäller över Ebba B Thor, ju fler röster får hon – naturligtvis. Hennes vedersakare är underlägsna henne i intellekt och retorik. Hon säger det folk längtat efter.
  Heja Ebba!

  Svara
 3. Magnus Söderqvist

  Dagens regering med stödpartier kommer inte med några nya förslag på förbättringar för “vanligt” folk. Endast skattehöjningar och påhopp på andra som har annan åsikt. Alla med annan åsikt beskylls för att vara odemokratiska trots att de också är valda i allmänna val. Börja regera och kom med positiva förslag eller avgå.

  Svara
 4. Tommy Karlsson

  Att gnälla och hoppa på Ebbas åsikter och handlingar,är rena rama häxjakten.
  Så som jag ser det ,så är KD det enda partiet som håller på sigsärsnillt i frågan jämnstäldhet
  För är det jämnstäldhet. att frysa ut ett parti,som har så stor mänskligt förtroende ((SD),,Nej det är utfrysni g,och det är ett ord som ingår i mänsklighet och jämställdhet.
  Skall de nu även börja frysa ut Ebba och KD? Precis som de gör med SD?.
  Man kan undra hur de andra partierna ser på jämställdhet,de kör ju samma visa som Hitler mot judendomen,är det ok?Att mobba ut partier,mobbning som vi i alla år har kämpat för att komma bort från,Nej regeringen kan avgå,och ersättas av de partier som vågar stå för sina mål som de lovat svenska folket,för ju längre tid vi väntar,desto mer blir det att städa upp efter Löfven ( S ),ursäkta att jag kommer in med lite om mina tankar,men om flera gjorde det hade vi redan haft en regering som står på den svenska sidan,. Istället använder de våra skatte pengar och gör onödiga resor som ej har med politik att göra över huvud taget,
  Middagen med Åkesson och Ebba,va nog det bästa som hänt,ett steg i rätt riktning,om flera partier hade gjort detta,så kanske,de vågat ta ut bägge fötterna från sandlådan,.
  Man för inte samma politik bara för man äter middag,och känner på de olika partiernas åsikter,.
  Hade Ebba ( (KD ) är den stora i det hela,hon har vuxit ur sandlådan,och vågar ta sig ut ur sandlådan och försöka förlika sig inom det svenska folkets önskan,ATT FÅ ETT BRA LAND ATT TRIVAS I,OCH INTE SKÄMMAS FÖR,.Jag förstår de människor som har tröttan på Sveriges riksdag,de som går och grunnar på att flytta från Sverige,de skäms över hur det styrs.
  Nej politiker,SLUTA TÄNKA PÅ ER POSSITION OCH LÖN DÄR NI SITTER PÅ ERA PMATSER I RIKSDAGEN,OCH BÖRJA AGERA PÅ ALLT DET NI LOVAT SVENSKA FOLKET VAR GÅNG DET ÄR ETT VAL,OCH SKUTA UPP MED ERAT FÖRTAL MOT VARANDRA,OCH GÅ IN PÅ DET NI SKALL GÖRA,KNTE UTFÖRA UTFRYSNINGAR,HÄXJAKTER OCH MOBBING GENT EMOT PARTIER SOM VERKLICEN VILL SVENSKA FOLKET,EN GYNNSAM OCH ETT TREVLIGT SVERIGE ATT LDVS I.

  TACK FÖR ORDET.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *