Tino Sanandaji: Sverige daltar med kriminella och IS-återvändande, men försummar offren.

Slagkraftigt av Hanna Lindholm om den empatilösa behandling terrordrabbade fått utstå. Sverige daltar med kriminella och IS-återvändande, men försummar offren. Många chockerande detaljer i artikeln som man lätt kan bli upprörd av att läsa, och sällan nämns i media.

“Statens ansvar är dock inte bara att förhindra terrordåd att ske utan även att ge stöd till offren för de terroristattacker som man redan tillåtit att ske. Här har den svenska regeringens agerande varit skamligt. Något som inte har uppmärksammats tillräckligt mycket. Offren för terrorattentatet på Drottninggatan är förutom de mördade även deras anhöriga och alla som sårades men överlevde. Det här är människor som den svenska staten har svikit…

Utöver det har [terroroffer] Ebbas pappa under lång tid blivit trakasserad av en polsk medborgare som skändat Ebbas grav. Mannen har skändat den döda flickans grav över 50 gånger och blivit tagen på bar gärning många gånger.

Att han kunde fortsätta med dessa fruktansvärda och motbjudande trakasserier beror enligt Ebbas pappa Stefan att han släpptes direkt ur häktet. Som om det inte vore nog dömdes mannen till två månaders fängelse, ingen utvisning och är fri att återvända hit efter avtjänat straff i Polen. Jag håller med Ebbas pappa i att svenska staten har agerat på ett ynkligt sätt. Det vanärar vårt land att Ebba och hennes pappa blivit behandlade på det sättet. Utan att våra styrande verkar bry sig.”

Tino Sanandaji

Nyheter Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer. 

Varje krona hjäper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Tino Sanandaji: Sverige daltar med kriminella och IS-återvändande, men försummar offren.

 1. Tomas Hörz

  Du kan väl inte tycka att det Du skriver är värt så många ord. Att Du postår att det saltas är löjeväckande Vi är en rättsstat även om Du förmodligen inte förstår vad det betyder

  Svar
  1. Realist.

   Lilla naiva människa Sverige är långt ifrån varande en rättsstat idag. Läs på om våra sk Pk domare o sharia nämndemän osv..

   Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *