Skjutningarna fortsätter runt om i landet

Av | juli 11, 2019

Det trygga och säkra Sverige visade sig under gårdagskvällen ännu en gång från sin sämsta sida då en man skjutits vid en gymnasieskola i Tullinge i Botkyrka.

Polisen fick larm om skjutningen strax efter klockan 19, och när polisen kom till platsen så fann de en svårt skadad man som fördes till sjukhus med ambulanshelikopter.
Enligt uppgift så ska mannen vara i 30-årsåldern ha träffats av flera skott.
Enligt ett vittne på var det en massiv insats, där var runt åtta polisbilar, tre ambulanser och en akutbil på platsen.

Under kvällen spärrade polisen av den misstänkta brottsplatsen för teknisk undersökning. Polisen satt även in sökhundar som är specialtränade på att söka efter vapen. Polisen tog också och förhörde personer som var på platsen. Enligt uppgift ska platsen där mannen påträffades finnas flera träningsanläggning, bland annat gym, thaiboxning och crossfitt. Så där var enligt uppgifter många unga i rörelse.
Och enligt en person som vill vara anonym så vistas man inte i området om man inte tränar. Platsen ligger så till.

Ingen hade på kvällen frihetsberövats. Polisen har inlett en förundersökning om mord efter händelsen.
Så var det alltså ytterligare en skjutning i det trygga och säkra Sverige, ett land som enligt vissa blir tryggare och säkrare för var dag som går.
Nu är där dock frågan om hur många sådan här händelser som måste inträffa innan de ledande politikerna inser att de inte bara kan tala om sakerna, utan de behöver gå från ord till handling?
För med tanke på att denna utveckling har hållit på ett antal år så är det på tiden att dessa politiker visar att de menar vad de säger.

https://www.svt.se/…/stock…/person-skjuten-allvarligt-skadad
https://www.expressen.se/…/person-skjuten-vid-gymnasieskola/
https://www.aftonbladet.se/a/vQV0wp

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *