SOMMARLÄSNING. Jude-passen

“Inget annat parti än Socialdemokraterna har stämplat ett sju centermeter rött ”J” i judarnas pass!”


Visste du att det var Stefan Löfvens anständiga parti Socialdemokraterna som föreslog för Adolf Hitler att hans nazister skulle stämpla ett sju centermeter rött ”J” i alla judars pass, så man lättare skulle kunna urskilja judar från vanliga människor vid den svenska gränsen?

Alla partier har ett brunt förflutet men socialdemokraterna är brunast av dem alla. Har du hört talas om Judepassen som Nazi-Tyskland införde i varje tysk judes pass? Visste du att detta faktiskt var en socialdemokratisk idé? Något att tänka på när Löfven pratar om andra partiers historia och försöker dölja att allt han pratar om faktiskt är hans egen historia!

 Inget annat parti än Socialdemokraterna har stämplat ”J” i judarnas pass! Det som blev Hitler och nazismens kännetecken för sin antisemitism och judehat var ett förslag från socialdemokraterna!

Samma år som Adolf Hitler kom till makten genom demokratiska och parlamentariska processer, fick Tyskland sina första anti-judiska lagar. Judar förbjöds att tjänstgöra inom offentliga yrken som lärare, läkare och advokater. Järnvägsbolaget avskedade judar och även icke-judar som var gifta med en judisk person. Äktenskap och sexuellt umgänge förbjöds mellan judar och icke-judar och de fick heller inte använda den tyska flaggan eller de tyska färgerna.

Dessa åtgärder fick många att lämna Tyskland. Hårdare regler infördes av den socialdemokratiskt ledda samlingsregeringen för att stoppa de judiska flyktingströmmarna redan vid svenska gränsen. Från svensk socialdemokratisk sida framfördes hösten 1938 ett förslag till Hitlerregimen att de skulle förse de tyska judarna med särskilda pass.

Sverige och den socialdemokratiskt ledda regeringen ville särskilja judar från andra mer “renrasiga” människor”

Anledningen till det svenska kravet var att alltför många judar lyckades ta sig in i Sverige eftersom deras namn inte avslöjade dem. Så Tage Erlander (S) som då var statssekreterare åt socialminister Gustav Möller (S) som också var chef för hemliga polisen åkte på (S)-regeringens uppdrag till Tyskland för att försöka stoppa judeexporten till Sverige.

Sverige och den socialdemokratiskt ledda regeringen ville särskilja judar från andra mer “renrasiga” människor. Eftersom judiska tyskars pass såg likadana ut som “ariska” tyskars kontaktade svenska UD de nazityska myndigheterna och framförde ett förslag om att judarnas pass på något sätt skulle särskiljas från övrigas. Resultatet blev att Tysklands judar fick ansöka om nya pass som utfärdades med ett tre centimeter stort rött ”J” stämplat på första sidan!

Den socialdemokratiska regeringen och statsminister Per Albin Hansson blev mycket nöjda med de s.k. ”J-passen” eftersom det underlättade för svenska gränspolisen att urskilja judar bland övriga flyktingar som kom till Sverige. Samma år förklarar nämligen socialstyrelsen att vara jude inte skulle vara tillräckligt för att räknas som flykting. Detta socialdemokratiska beslut kom bara en månad efter Kristallnatten då 38 judar mördas och 20 000 judar grips för att skickas till koncentrationsläger!

Socialdemokraterna medverkade alltså till att Tyskland införde det stora ”J” som stämplades in i varje tysk judes pass och detta var bara en av socialdemokraternas åtgärder mot underlägsna människotyper. Hur många judar som räddats ur förintelselägren om inte socialdemokraterna kommit upp med sin bisarra och rasistiska idé lär vi aldrig få reda på men Hitlers nazister och Sveriges socialdemokrater gick hand i hand under hela andra världskriget, vilket vi med all säkerhet vet idag. Kanske inte så konstigt att Stefan Löfvens egen mor och morfar var aktiva nazister, något Löfven alltid glömmer nämna i sina tal.

“Hur många judar som räddats ur förintelselägren om inte socialdemokraterna kommit upp med sin bisarra och rasistiska idé lär vi aldrig få reda på…”

Det var alltså socialdemokraterna som tände på stubinen till den antisemitiska brandbomb som Nazityskland byggde! Idag hålls elden levande av muslimernas judehat, muslimer är den grupp som ökar snabbast i det socialdemokratiskt styrda Sverige! Judarna går således en mörk framtid till mötes i Löfvens nya Sverige än någon annanstans i världen!

Antisemitismen och socialismen går hand i hand även idag!

Det blev otäckt påtagligt när Janne Josefsson för SVT i Uppdrag Granskning gjorde ett reportage om judarnas situation i det socialdemokratiskt styrda Malmö. Det tog inte lång stund förrän ”svenskar” uttryckte krav rakt in i Tv-rutan att alla judar måste mördas! Nyligen uttryckte en ”svensk” imam något ännu värre; att alla svenskar måste dödas om de inte konverterar till islam! Islam tillåts ta över Sverige detta har socialdemokraterna bekräftat i och med Barcelonaavtalet!  Vår statsminister har ännu icke fördömt uttalandet eller satt in motåtgärder…

Antisemitismen och judehatet är idag värre än någonsin inom Socialdemokraterna vilket inte minst avslöjades under de stora skandalerna och avslöjanden inom SSU hösten 2018 samt alla bisarra och olämpliga antisemitiska uttalanden av Margot Wallström. När Löfven gick till attack mot en annan partiledare och beskyllde hans parti för sin egen historia svarade denne: ”-Vi har aldrig stämplat ett J i judarnas pass”. Uttalandet väckte en hatstorm från media och hela vänsterkanten. Sanningen är uppenbart Socialdemokraternas värsta fiende.

Detta är en del av socialdemokraternas historia som vissa lätt bortser ifrån. Men den behöver medvetandegöras. Särskilt i en tid då europeiska ledares förmåga att stå upp för det judiska folket åter sviker i takt med ökat muslimskt inflytande speciellt i Sverige med socialdemokratiskt styre i kombination med starka inslag av antisemitism och islamism. Inga har genom historien spridit sådant hat mot just judar som nazister, muslimer och socialdemokrater.

Okey, detta var ju ”för länge sedan” kanske du tänker?

-Nej, dessvärre är judehatet och antisemitismen inom socialdemokraterna precis lika stor idag – kanske större – än under WW2. Idag finns det högt uppsatta socialdemokrater som hamnat på Simon Wiesenthal-centrets årliga topp 10-lista över de värsta antisemitiska eller anti-israeliska händelserna, eller regeringskandidater som vägrar hälsa i hand på svenska kvinnor i vår riksdag eller möten i ungdomsförbundet dit etniska svenskar inte var välkomna pga. sin hudfärg eller….

Ja, listan och exemplen kan göras lång men mer om allt detta i ”modern nutid” finns att läsa om under fliken 2000-tal här på vår sajt som avslöjar sanningen om ett anständigt partis mörka historia.

// Blenda W Thor.

Läs originalartikeln i Socialdemokraterna & Sanningen här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *