Det mördas friskt i Sverige och eskalerande kallblodiga avrättningar sker på öppen gata

Av | juli 20, 2019

För att få ner antal beställningsmord och skjutningar i allmänhet ser regeringen över regler för vapeninnehav i Sverige. Även lågbegåvade personer, de som intellektuellt befinner sig strax ovanför politikerna, förstår att om skiten träffar fläkten så beror det inte på fläkten.

Det importeras vapen av kriminella varje dag till Sverige. Dels beroende på att tullen saknar resurser samt kanske det viktigaste, reglerna för hur tulltjänstemännen ska utföra arbetet lämnar fältet fritt för smugglarna. .

Vill man smuggla någonting till Sverige ska man se till att antalet personer i en privatbil, om denna används för smugglingsändamål, är fler än antalet tulltjänstemän i tjänst. Tullen får nämligen inte gå igenom en bil om antalet personer i bilen är fler än tjänstgörande tullare. Det här låter naturligtvis fullständigt vanvettigt men så är reglerna. Bussar har andra regler.

Hur många vapen som kommer in varje dag via långtradare från kontinenten kan man bara gissa men så länge man kan tjäna pengar på smuggling och vi har en tull som är ett skämt svämmar det in vapen i Sverige.

Hur många vapen som kommer in varje dag via de som olagligen tar sig över gränsen kan man bara gissa men det är i alla fall inte svårt att ta med sig ett vapen.

Vi ser nu effekterna av detta genom ett ökat antal avrättningar på gatan. Metoden används flitigt i kriminella kretsar och antalet avrättningar ökar och kommer att öka exponentiellt om rättsväsendet inte lagför mördarna. Här infinner sig dock ett problem med nuvarande lagstiftning. De kriminella använder sig av barn då dessa till följd av sin låga ålder inte kan lagföras. De är för unga för att sättas i fängelse. Politiker medverkar därmed aktivt till att vi i Sverige skapar ett skrå av barnamördare. Barn som har 5-7 år kvar av sin mentala utveckling att fullt ut utveckla empati. Hjärnan är fullt utvecklad hos människan först vid ca 25 års ålder och empati ligger sist i utvecklingen från barn till vuxen.

Men hur mörkt det än ser ut så har politikerna alltid svar på uppkomna problem, så även denna gång. Eftersom kulvapen används vid avrättningarna så måste användningen av vapen begränsas och det sker genom att ge sig på jägarna och när det inte får effekt (hur skulle det kunna göra det) så ger man sig på sportskyttar.

Det är fullt förståeligt att politikerna gör så här då de svagsinta i samhället (väljarna) ser varje åtgärd från politikernas sida som en lösning på problemen.

Man säger att man får de politiker man förtjänar och då kan jag bara dra slutsatsen att folket, väljarna, måste vara riktigt dåliga, rent av usla människor som inte förtjänar bättre.

En reaktion på “Det mördas friskt i Sverige och eskalerande kallblodiga avrättningar sker på öppen gata

  1. Joakim Engman

    Förbjud att bära skottsäkra västar
    Publicera bild och namn på dom som är inblandade i skjutning, lika hänsynslöst som en tv profil blir uthängd för sexuella trakasserier
    Eller är våra politiker rädda för att jägarna och sportskytte folket får nya mål att öva prikskytte på….

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *