Carolin Dahlman: Ojsan hoppsan hejsan, de råkade visst slösa bort dina skattepengar

“En efter en tabbar de sig, makthavarna. De tänker sig inte för utan köper in varor och tjänster hej vilt för dina pengar. När kommer det där tjänstemannaansvaret som riksdagen röstade igenom i april 2018?

En handläggare på C4 Teknik i Kristianstad köpte nyligen in plastblommor i syfte att pryda en rondell, men de togs snabbt bort av olika skäl. Det var ”ett direkt feltänk”, menade chefen, men kallade handläggaren ”ambitiös” och ursäktade den onödiga utgiften om 40 000 kronor med att hen hade velat ”förgylla cirkulationsplatsen”.”

Carolin Dahlman

Läs ledarkrönikan här…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *