Kommunalråd Mohamad Hassan (L) hånar folket: Alla har råd att köpa segelbåt

Kommunalrådet Mohamad Hassan behöver en seriös verklighetskontroll. Det är bra magstarkt av honom att påstå att alla har råd med en segelbåt, det handlar bara om prioriteringar.

Säg det till fattigpensionären, till den långtidssjukskrivna eller den hemlösa. Att han själv har gått ”den långa vägen från att inte ha råd till att i dag ha en ganska okej 70-tals båt” har väl knappats med saken att göra.

Om det här kommunalrådet tror att en fattig människa har 1000 kr att lägga på en båt, som han föreslår eller ens möjligheten att hämta någon båt som bortskänkes, bör han nog börja titta sig omkring. Fattigpensionärer är en stadigt växande grupp, liksom barnfattigdomen är i vissa delar av Sverige.

Trots kritiken backar inte Mohamad Hassan, han står fast vid att alla kan köpa en segelbåt bara man prioriterar rätt.

Som sagt, det är bra magstarkt att ett kommunalråd uppvisar sådan cynism.

Aftonbladet…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

En reaktion på “Kommunalråd Mohamad Hassan (L) hånar folket: Alla har råd att köpa segelbåt

  1. Carl den 12

    Men, nu måste jag ta kommunarådet Hassan i försvar. Han menar ju förstås alla nyanlända och deras anhöriga som anländer👍. Vi svenska urinvånare räknas inte som riktiga medborgare, det är ju vi skattebetalare som ska finansiera segelbåtarna⛵. Så turister som fortfarande vågar komma hit och turista, ser hur bra vi tar hand om våra nya medborgare. Vi svenska urinvånare får helt enkelt jobba med våran misunsamhet och svälja orättvisan. Förresten så var det längesedan mina bekanta föräldrar som har arbete och gått i pension sålde av sina segelbåtar pga att dom inte har råd att behålla dom. Så vi kommer inte märka någon större skillnad, gott folk. Har vi tur så kanske vi kan få åka med kommunalrådet Hassan på hans lustjakt 👍. Hälsningar ifrån Calle den 12 som betalar av sina tänder på avbetalning och kredit och hoppar över att äta middag varannan dag pga hög hyra/csnlån/tanläkarräkningar, men det finns dom som har det värre och det finns uppenbarligen dom som har det ännu bättre……………….heja Sverige, det går bra nu. Eller……..
    PS grym artikel och Hassan ( L ) måste fått sin geniala idé ifrån fd statsminister Fredrik Reinfeldt ( M ) = jobba och försörj allt och alla förutom dig själv och gnäll inte, utan bara betala och se glad ut…………

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *