Ledarsidorna: Jan Eliasson och sanningen

Jan Eliasson. © Kjell Nilsson Mäki i samarbete med Ledarsidorna.se®

Jan Eliasson, vice generalsekreterare i FN 2012-2016, menar i en artikel på DN Debatt att tendensen att politiska partier utnyttjar flykting- och migrationsfrågan som ett slagträ i en alltmer polariserad samhällsdebatt ökar. Att politiska partier identifierar invandringen som skulden för alla möjliga samhällsproblem. Men Jan Eliassons debattartikel är så fylld av uppenbar historie- och faktaförvanskning att det inte kan ha varit omedvetet. Tvärtom tyder det mesta på att någon eller något nyttjar Eliasson för egen vinning. Eller för en egen politisk agenda.

Johan Westerholm

Ledarsidorna…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *