Tino Sanandaji: Av folkbokförda utländska medborgare utvisas bara 19 procent för våldtäkt.

Av | juli 24, 2019

Tycker ni att det vore rimligt att utvisa de som begår grov våldtäkt? I så fall måste reglerna ändras.

“Hovrätten sänker straffen för gruppvåldtäkt på lekplats i centrala Stockholm.

För två av männen förkortas straffen med tre månader till fem respektive fyra år. Den tredje slipper utvisning eftersom han på grund av psykisk ohälsa är ”sårbar” i hemlandet, enligt hovrätten. Kvinnan larmade polisen och berättade om gruppvåldtäkten. Den skedde i ett lektåg på lekplatsen som ligger strax intill Medborgarplatsen. Stockholms tingsrätt dömde i maj de tre männen för grov våldtäkt…

Hovrätten upphäver utvisningsbeslutet för den man som dömts till rättspsykiatrisk vård, en 19-årig medborgare i Somalia. ”En utvisning skulle drabba honom orimligt hårt och får anses stå i strid med humanitetens krav”, skriver hovrätten som låter tingsrättens beslut om rättspsykiatrisk vård vara oförändrat.

Samtidigt tar hovrätten hänsyn till att de två fängelsedömda männen också ska utvisas och förkortar därför deras straff med tre månader vardera. En 21-årig medborgare i Somalia får därmed fyra års fängelse, medan en 29-årig medborgare i Eritrea får fem års fängelse”

Av folkbokförda utländska medborgare utvisas bara 19 procent för våldtäkt. Det finns inga skäl att låta kriminella utan svensk medborgarskap stanna och våldta fler kvinnor, våldtäktsmän är inga offer, och Sverige saknar moralisk skyldighet mot de som missbrukar landets gästvänlighet till att komma hit och utsätta andra för grova brott.

Tino Sanandaji, på facebook


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

En reaktion på “Tino Sanandaji: Av folkbokförda utländska medborgare utvisas bara 19 procent för våldtäkt.

  1. Carl den 12

    När Calle var kung på sin tid innan han dog, så hade han en vidrig kvinnosyn och tack vare en generös och helt kontrolllös invandring, så blir resultatet det här. Vi får betala med våra döttrar, systrar, flickvänner/fruar, mödrar/gravida mödrar, mormödrar/farmödrar om man tar emot ifrån korrupta, diktaturer, kriminella, tortyr och krigsdrabbade länder. Blir ni där ute ens förvånade ? Det blir inte jag ! Pojkar/killar/män som ni kallar för barn vill inte bara ta del utav vår välfärd och smuggla/odla och sälja olika sorters droger. Utan dom vill självfallet ha våra vackra flickor/tjejer/kvinnor också. Men, ni som kallar dom för barn glömmer av att barn gör inte så här ! Känner en tjej som jobbade med ensamkommande någonstans i swea och hon brann till över 100% att jobba och ta del i att ta emot flyktingströmmarna. Hon hade mycket att berätta om hur intressant det var att jobba med dessa “barn”. Men, så kom då dagen då hon aldrig mer ville gå tillbaka och jobba kvar där mer. Han var definitivt inte ett barn, bortsett ifrån att han drog av några år och räknas som det som så många försvarar och kallar för barn och som utsatte henne och släkte ut hennes brinnande engagemang mm. Vad ni som inte har blivit sexuellt tagna med våld vet, är att bortser man ifrån det psykiska och fysiska lidandet/ångest/ depression/mardrömmar, rädsla för att gå ut, förlorad tillit till just dessa “barn” och övriga svenska män(för dom kallar vi ju inte för barn). Har man som kvinna ännu mer extrem otur, så kan man drabbas utav rent fysiska problem i och utanför vaginan mm, alltifrån könssjukdomar som både går och inte går att medicinerna, även Hiv och aids (då många utav dessa sk barn kommer ifrån länder där det finns) mm. Sedan kan även kvinnan tyvärr bli gravid och ibland kan hon vara så skadad inuti vaginan utav vad ett sk barn utsatt henne för, att foster inte går att abortera pga allt för stor infektionsrisk. Om ni ifrågasätter vad jag skriver om, så ta gärna kontakt med olika gynkliniker och återkom om ni får annan info än vad jag fått ta del utav. Våldtäkt bör jämställas med misshandel/tortyr/ mord, då man tar all värdighet, livsglädje och livslust och övrig lust och några kvinnor tar även livet av sig och är tyvärr ett mörkertal av våldtagna kvinnor i statestiken. Men låt inte detta påverka er beslutsfattare och ni som röstar på partier som vill öka invandringen ännu mera, för att flera sk barn ska komma hit. Calle önskar så att vi hade fler och mer gynakuter i landet i varje stad och by, så öppna gärna upp privatkliniker som dessa kvinnor kan betala för akutbesök dygnet runt, för pengar ifrån välfärden är ju redan avsatt för dessa barn. PS om det stämmer att det nu ska komma hit ännu fler män ifrån u-länder, så behöver vi minst ha en gynakut i varje kvarter, så att svenska tjejer kan känna sig trygga och snabbt kunna söka vård efter en våldtäkt eller gruppvåldtäkt……………….

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *