ASAP-affären – mycket att beakta

Eva Helena Persson spinner vidare på ASAP-affären:

”Om vi *spinner vidare* kring detta nu kända rättsfall så sa man på Nyheterna att den Afghanska killen hade gått fram till artist o livvakt med en karta och frågat om vägen 😲 vilket för övrigt är ett av de vanligaste ficktjuve-knepen..speciellt om man ser folk med smycken, plånbok m m och varför gå fram till ngra amerikaner där och fråga om vägen?

Vidare påstås det att killen skulle blivit skadad med en trasig flaska av artisten? Med tanke på hans uppenbara vurm för knivar enl tidigare domar, kan han då inte ha skadat sig själv där i syfte att visa upp sig som offer med efterföljande skadeståndskrav? Här kan man även beakta tidigare domar om stöld/snatteri… Mycket kan man undra här eg!”


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

En reaktion på “ASAP-affären – mycket att beakta

 1. Carl den 12

  Calle måste återigen dela ut en👑.
  Men om nu Mustafa återfinns och återkommer till sitt hemland swea han och hans familj varit med om att bygga upp ifrån grunden.
  Så lovar jag att han kommer mötas utav inte bara en massa handgjorda hjärtan utav V och Fi, utan även av ett sk rättssystem som kommer förmildra eller fria pga omständigheter pga att han antingen mådde psykiskt dåligt eller var påverkad.
  Glöm aldrig att barn som Mustafa tillhör en utav världens mest lukrativa industrier, droghandeln.
  Och använder droger, gör man i alla samhällskikt från slott till koja och även politiska partier.
  En utav anledningarna till att droghandeln i och runt Nordstan i Göteborg har pågått i åratal och man sätter in insatser till och från för syn skull.
  Givetvis sker droghandeln på fler platser över staden och varje stadsdel har sina givna och ogivna plats för försäljning av vad som efterfrågas.
  Även vi som inte använder och brukar droger, ser detta dagligen i Göteborg 2019.
  Calle den 12 som även har droghandel mitt utanför sin gruva(arbete) där han sett killar med skyddsväst och rånarluva där även vapen observerats av boende

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *