Flera bilar förstörda vid anlagd brand i Trelleborg i natt

Av | juli 26, 2019

Brandkåren i Trelleborg larmades 02.07 i natt till anlagda bilbränder på Klövervallsvägen i Trelleborg. När brandstyrkan kom fram såg man att fyra bilar brann på en parkeringsplats och att branden höll på att sprida sig till en femte bil. Rökdykare med två slangledningar kunde dämpa bilbränderna innan branden fick ordentligt fäste i den femte bilen. Efter ytterligare ca 20 minuters eftersläckning kunde brandstyrkan återgå. Flertalet polispatruller kallades till området då det var orolig stämning. Vem eller vilka som anlagt bilbränderna vet polisen inte i nuläget.

Pppress


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *