GRETA stödjer AFA (ett svenskt våldsbejakande vänsterextremt autonomt nätverk) vars mål är revolution. Uppdaterad!

Av | juli 26, 2019
Här är beviset på att bilden är äkta. Greta uttalar sig om bilden:

När sista pusselbiten hamnat på plats…
ANTIFA eller i Sverige Antifascistisk aktion är ett svenskt våldsbejakande vänsterextremt autonomt nätverk. De består av militanta antifascister vars övergripande mål är att genom en revolution avskaffa den nuvarande samhällsordningen. AFA:s aktioner har i vissa fall varit våldsamma, och organisationen har tagit på sig skulden för bland annat mordbränder, misshandel och hot mot aktörer som ses som motståndare. AFA utgör ett hot mot delar av det demokratiska statsskickets grundläggande funktioner, har hög förmåga till ordningsstörningar och är ett allvarligt hot mot enskilda individers fri- och rättigheter. Källa Wikipedia

6 reaktion på “GRETA stödjer AFA (ett svenskt våldsbejakande vänsterextremt autonomt nätverk) vars mål är revolution. Uppdaterad!

    1. djike

      Hur kan du påstå det?! Behövs en avsevärt bättre bild (upplösning) för att bedöma det!

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *