LUND. Fem bilar förstörda vid anlagd brand i Furulund vid 03-tiden

Fem bilar förstördes i en anlagd brand på en parkering vid Trädgårdsgatan i Furulund utanför Lund strax innan klockan 03 i morse. När första brandstyrkan från Kävlingestationen kom fram var fyra bilar helt övertända. Branden spred sig till ytterligare en närstående bil innan rökdykarna med två slangledningar kunde slå ner branden. Polisen spärrade av hela parkeringsplatsen i väntan på polistekniker då det var uppenbart att branden var anlagd. Ingen på platsen hade sett någon misstänkt i samband med bilbränderna. Vid 03.40-tiden höll brandpersonalen fortfarande på med eftersläckningsarbetet på platsen.

Pppress


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *