VÄNSTERN. Terrorstämpla AFA. Det är en extremiströrelse, redo att ta till vapen för att ta kontroll över vårt samhälle. 

Antifascistisk aktion (AFA) borde terrorstämplas och stängas ute från politiken och etablissemanget.

Vänsterextremister utgör ett större uttalat hot mot vårt demokratiska system och myndigheter än vad exempelvis högerextrema gör. 

Oviljan att öppet tala om vänsterextrema när det är påkallat märks i hur de beskrivs. Istället för nämna dem vid sitt rätta namn kallas de av vår media oftast för “de kriminella” eller “maskerade huliganer”.  Genom att göra så, håller man dem borta från att placeras in i någon politisk skala, vilket gynnar AFA som obehindrat kan fortsätta utöva sitt våldskapital. 

Det är också dags att sluta bortförklara den autonoma rörelsens våldsromantik. I Nyheter Idag kan vi läsa om Jonas Linde, en vänsterextremist som nyligen dömdes till fem års fängelse för ett synnerligen allvarligt vapenbrott, får sitt straff sänkt. Linde ingår i ett omfattande nätverk av vänsterextrema som i Jönköping har träningsläger i väntan på den beväpnade revolutionen där eliten ska dödas och staten ska kontroll över hela samhället. Det här är verkligen inget att sopa under mattan. Tvärtom, visar det att vänsterextremism måste tas på allvar. Handen på hjärtat: Vill vi att vår kommande generation ska riskeras att värvas till denna extrema och farliga sekt? Har vi inte, precis som då det handlar om radikal islamism och högerextremism, ett ansvar i att skydda vårt samhälle, vår demokrati och vår frihet, från dessa extremister? 

Vi ska en sak klar för oss när det gäller AFA. De är antidemokrater, som liksom radikala islamister och högerextrema, utgör ett hot mot vårt samhälle. De är våldsamma, urskillningslösa och hämningslösa. Det är en extremiströrelse, redo att ta till vapen för att ta kontroll över vårt samhälle. 

Säpo har gjort bedömningen att de autonoma aktivisterna har en större förmåga än vit makt-anhängarna att använda våldsamma metoder strategiskt och systematiskt. De högerextrema har inte samma syfte, men de utgör ett hot eftersom de har tillgång till skjutvapen och sprängämnen.” Autonoma attackerar svensk politk/politiker. De högerextrema våldsverkarna riktar in sig på vad som uppfattas som ”svenskfientligt.” Att vänstern har en större förmåga än de två andra grupperna beror faktiskt på att de släppts in i den politiska värmen och att man ser mellan fingrarna när det kommer deras våld. 

https://www.sydsvenskan.se/2013-12-18/storsta-hotet-kommer-fran-vanster

https://www.svd.se/forskare-varnar-for-vanstervald

Svaret skyldiga är också våra medier. Visst NMR är antidemokrater, men vi ser sällan att AFA-aktivister granskas på samma sätt som NMR, tvärtom. Istället gör medierna allt för att bara skriva om NMR som det stora hotet mot vår demokrati. Om inte det är att ägna sig åt politisk indoktrinering så vet inte jag längre vad det är. Det är inte undra på att många misstänker att mediernas fokus på NMR är ett strategiskt val för att ta bort fokus från det hot vänsterextrema utgör. De är ju trots allt en grupp som omhuldas av politiker, vår media, och vissa myndigheter. Inte bara omhuldas, utan även arbetar inom dessa områden. 

Det är faktiskt slående med hur dubbla måttstockar de olika totalitära grupperna behandlas av vår våra traditonella medier. De dubbla måttstockarna är minst lika problematiska som gruppen i sig är eftersom det ger vissa AFA-aktivister fritt spelrum. 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

2 reaktion på “VÄNSTERN. Terrorstämpla AFA. Det är en extremiströrelse, redo att ta till vapen för att ta kontroll över vårt samhälle. 

  1. Pingback: TRUMP OCH SVENSKA NÅTTROLL VILL TERRORISTSTÄMPLA ANTIFA/AFA. | Konst & Politik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *