GÄSTINLÄGG. En av PS medlemmar, skrev något om vårt samhälle och Stefan Löfven som grep tag i mig som jag vill dela med er:

Varje morgon när jag vaknar är första tanken.. Undra vad som hänt under natten i vårt “trygga” land? Vad har hänt som är så allvarligt att det lagts ut i media? Vad har hänt utöver det som inte bedöms vara så allvarligt att det är värt att skriva om?

Hur har natten varit för polis och övrig blåljuspersonal? Hur många pensionärer har varit tvungna att sova under bar himmel? Sen kommer tanken efter jag tagit del av eländet.. Undra hur Löfven tänker så här på morgonskvisten vid frukostbordet? Tar han ens del av nyheterna? Berörs han av eländet? Känner han sorg? Blir han rädd? Knivdåd, mord, våldtäkter, sprängningar mm så gott som dagligen, människor som fått sina liv förstörda för evigt😞

Hur kan man välja att inte synas, höras, beklaga, vilja ställa tillrätta när man ändå är den som har det övergripande ansvaret och kan påverka och göra om och göra rätt. Hur kan man välja att visa sig när det gäller fotbolltjejerna, sjunga och dansa och allmänt skämma ut sig, simning som leder till medalj, då syns han, då kan han, då har han tid o han är så stolt!

Men han har inte tid, ork, vilja och empati nog i kroppen att öppet gå ut och fördöma allt det hemska som händer. Hur kan man blunda och inte reagera på det som sker i vårt land? Hur är man funtad då? Stefan Löfven, hur tänker du?

Jag är rädd för utvecklingen i vårt land och vissa dagar hysterisk av ilska över allt som sker och rädd för hur detta kommer sluta, hur känner du?😞Visa dig, tala till oss, lugna oss. Vi behöver få höra att ni kommer göra om och göra rätt!! Detta fungerar inte längre, är det meningen att vi svenskar dagligen ska behöva fundera på vilket land vi ska kunna fly till för att få lugn och ro?😞 Hjälp oss!!

Lina Fredriksson


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

7 reaktion på “GÄSTINLÄGG. En av PS medlemmar, skrev något om vårt samhälle och Stefan Löfven som grep tag i mig som jag vill dela med er:

 1. Kurt Nilsson

  Det är ofrånkomligt så att Löfven, Lövin och Lööf bär ett personligt ansvar för pågående våldtäktsepidemi! De bär också ansvar för rån och misshandel av gamlingar och skolungdomar. En övervägande del av dessa brott utförs av personer med utländsk härkomst och i alltför många fall med förfalskad identitet! Svensk lag tillämpas inte och polisens arbete med att gripa och föra dessa till rättsliga åtgärder desavoerar av tings- och hovrätter som oftare tar brottsligarnas parti än brottsoffren! Löfven har tiĺlåtit Sveriges rättssystem att totalhaverera och verkar helt nöjd med att se anarki råda på allt fler platser . Regerandet av Sverige har gått in i ett läge av förförande pajasen, inget annat!

  Svara
 2. Allan Andersson

  JA SVERIGE HAR INGEN REGERING LÄNGRE, ANSER JAG. HAR TAPPAT ALL TILLTRO TILL POLITIKER. DE BRYR SIG INTE OM NÅGOT ANNAT ÄN ATT SITTA VID KÖTTGRYTAN OCH TA FÖR SIG. HAR SKYHÖGA LÖNER UTAN ATT GÖRA NÅGON NYTTA. DE BORDE SKÄMMAS! AVGÅ LÖFVEN! DU PASSAR BÄTTRE SOM SVETSARE.

  Svara
 3. Carl den 12

  Håller med er 3 som gjort inlägg och det glädjer mig att det finns vakna människor med sunt förnuft som är en bristvara i dag.
  Att det ska gå sådan prestige i att erkänna och säga förlåt vi har gjort fel.
  Nu är förlåt till er svenska befolkningen, på tok alldeles för klent uttryck och det är handling vi önskar som gåva för det land vi alla betalar denna höga skatt till.
  Kan ni politiker inte förstå att vi kräver något utav er tillbaka när folket har röstat på er.
  Vad är tanken hos er eller tar ni våra röster för givet och tänker att folk är arga nu, men att det säkert har lagt sig till nästa val.
  Då tror ni att vi röstar på er och tar nya tag, men jag tror att i erat ankebludder av bara en massa ord så tappar bara folket mer hopp, blir knäckta, förbannade och politikerföraktet bara ökar.
  Vad jag har förstått så ökar bara hotbilden mer och mer mot er politiker och det är ju i sig förjävligt.
  Men, jag tror ju tyvärr lite på att svinbett går igen och jag tror på att har man skitit i det blå skåpet så ska man erkänna det.
  För ju mer man mörkar och ljuger, ju mer misstänksam blir folk.
  Ni är så skrämmande tysta i allt som händer att man vet inte om ni stängt av oss totalt och är helt radiostyrda.
  Det är många jag saknar i debatten här, som er politiker och er barnfamiljer, var är ni någonstans ?
  Ingen kan väl vara nöjd när det kokar inom folk ?
  Den enda gång jag hört dig Stefan ta i och visa engagemang var när bilbränder härjade över landet och du sa typ, va fan håller ni på med ?
  Enda gången jag upplevt att det fanns tag i dig som stadsminister !
  Men, sedan var allt som “vanligt” igen och det rann ut i sanden och nu står vi här och kräver punktinsatser på alla dess olika plan.
  Vad vill ni i regeringen utav oss folk och varför vill ni inte gå oss till mötes ?
  Varför kan vi inte jobba tillsammans mot samma mål eller är det så här vi ska ha det ?
  Tror att vi är många som har och är nära på att ge upp pga av att vi upplever att vi sitter fast i en situation där vi vantrivs och för varje dag vi inte hör någonting ifrån er så växer bara vårar missnöje mer och mer………..medans landet går oss förlorat helt och hållet.
  Snälla leverera bara, bara någonting och låt oss inte känna att vi är förbisedda.
  Ni vet så väl att vi svenskar är fostrade och är snälla och över lag inte vill bråka.
  Men för varje dag eran tystnad råder så blir vi bara mer övertygad om att vi blivit förbisedda och det väcker ont blod.
  Ta inte för givet att vi inte kan organisera oss och gör vi det som upplever att ni tappat greppet över Sverige för längesedan, så kan det faktiskt sluta med att vi bara blir ännu starkare och visar er att ni måste lyssna på oss.
  Ni är ingenting utan oss och överger ni oss så som ni har gjort, så kan det sluta med att vi överger er.
  Vi står ju här och vill förhandla fram ett land som fungerar och vi vill tillsammans ge Sverige en chans att komma tillbaka och glänsa igen.
  Ta nu ett nytt och rejält grepp om Sverige, så följer vi er förutsatt att ni lyssnar på oss, NU !

  Calle som kan informera om att han ringt polisen 2 ggr i natt på skiftet i gruvan pga att det sker droghandel bara några meter ifrån gruvingången.
  När jag ringde 11414 för andra gången och blev kopplad till ledningscentralen, så sa polisen till mig att nästa gång ringer du 112.
  Ska det vara så här och ska det behöva bara bli ännu sämre, som det ser ut NU ???

  Svara
 4. Håkan Rosenthal

  Det är så fruktansvärt kränkande, så ruskigt kränkande, Vad har du gjort med mitt land!!!!!!
  Hur känns det i dig, Stefan, öppna armar, när man kastar sten på brandkår, ambulanspersonal, polis, så att de inte kan utföra sina åtagande. Och vi betalar den för detta

  Svara
 5. Gunilla Dahlberg

  Håller fullständrat med .KÄNNER MER OCH MER VANMAKT.VI HAR INGA POLITIKER SOM TAR SITT ANSVAR.Svenska folket är nya slavar.

  Svara
 6. Fanny

  Jag är själv invandrare och har bott i Sverige sedan 36 år då var Sverige ett annat land wow vilket trevlig land.
  Politikerna var med sitt folk och tog ansvar, det fanns inga fattiga och absolut ingen bodde på gatorna.
  Sedan några år tillbaka har Sverige blivit inne bland europeiska länder med glans, nyrika, modedesigner m.m och politiker som tycker att minsam de också ska bära dyra kostymer och dyra kläder men också få all det senaste inom allt som går att köpa som tjänster, vård, resor, bilar, resor osv. ALLT DETTA BETALAS GENOM SKATTEPENGAR? Men vi som arbetar och vi som är utan bostad men som inte Kan köpa bostad var tar vi vägen? Vi betalar Skatt men vi bor på gatan.
  Vi andra som är fattiga som barnfamiljer i Stockholms förorterna men som käms för att visa eller säga det. Vad händer med barnen tror man eller vuxna som har det mycket tufft? Det skapar bara arga invånare som sänder vidare sin ilska mot andra grupper såsom flyktingar osv. Men visst alla människor vill ha det lugnt och gärna vill hjälpa människor i nöd men det finns gränser man ska hjälpa alla som behöver bidrag eller bostad i Sverige.
  Kläder, billig mat, telefoni, elektronik sån som man skaffar sig lätt även om man har det knappert för man ska få känslan av att man trots allt är lite rik.
  Nej det Sverige där barnen var kung och stora grupper med brist på personal existerade inte och var absolut INTE acceptabel och inte låste man gamlingarna i sina hem med bara en matlåda och en snabb tillsyn ensamma döende för många äldre.
  Unga som kommer ut på marknaden snabbt och vill känna pengar även om det gäller att sänka moralen för så måste man göra i dag känna stålar fort glänsa och äga mycket coola saker. Trist, trist men överallt i Europa är det så rikare blir rikare och snabbast blir de rika rikare i Sverige så något galet är det och i den takten som det sker kommer det att likna många övriga länder i Europa men skillnaden är att fattigdom här pratar man inte så mycket om. SVENSKARNAär inte så viktiga för deras politiker längre!
  Var finns Demokratin?

  Svara
 7. Ulf

  Om ändå stora delar av befolkningen som röstar sträckte på den ryggrad som ändå finns gömd någonstans och äntligen röstade för en förändring.Då kanske landet hade en möjlighet att räta upp sig och åter bli ett respektabelt Sverige och vårt fosterland där civilkurage ,tradition och stolthet regerade.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *