Heberlein: Nytt haveri av SVT när kriminell manlig livsstil hyllas i Sommarlovsmorgon

Det senaste haveriet från det skattefinansierade SVT-huset på Gärdet i Stockholm är när man släpper fram artisten Suzi P att inför barn i förskoleåldern sjunga glorifierande om en kriminell pojkvän i låten ”Shuno”. Det hela har föga förvånande fått stenhård kritik. Föranleder det eftertanke, någon ursäkt från SVT? Naturligtvis inte. Projektledaren för programmet har försvarat tilltaget med att textrader om att ”han sniffar kokain” är utbytta mot ”lever dubbelliv” och att man vill ”spegla flera musikstilar”. Man skulle gärna säga att man blir förvånad. Men det är bara SVT being SVT, skriver Ann Heberlein.

Nyheter Idag


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Heberlein: Nytt haveri av SVT när kriminell manlig livsstil hyllas i Sommarlovsmorgon

  1. Jan

    Fullständig aningslöshet från den kvinnliga projektledaren. Att låta artister med brotts- och drog-glorifierande budskap framträda för barn 3-9 år gamla. Mammorna verkar lika aningslösa för den delen. Jag tror det har att göra med pk-spärrar. Hip hop är pk helt enkelt. Då passerar allt. Barnmusik nuförtiden verkar vara artister som sjunger om sex och relationer eller droger och kriminalitet. Vart tog Mora Träsk vägen?

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *