ISLAM. Att be under arbetstid är inte rimligt

“Ytterligare en bild som visar hur en buss i kollektivtrafiken förvandlats till ett muslimskt bönerum har fått stor spridning. Strax innan avgång upptäckte en kvinnlig resenär i Stockholm hur busschauffören inne i bussen förrättade muslimsk bön tillsammans med två yngre pojkar.”
 
Som brukligt när man resenärer vill åka buss, kanske de till och med gör det för att de är rädda om klimatet är det bra märkligt att nekas tillträde till bussen därför att busschauffören och två yngre pojkar förtätar bön – på bussen! De vägrade helt enkelt att släppa in henne.
Hur ska vi vara klimatsmarta om vi inte ens får kliva på bussen? Hur ska vi hinna i tid till våra arbetsplatser om vi inte ens får kliva på bussenen? Hur ska vi kvinnor vara lika fria som män om vi inte ens får tillgång till vår infrastruktur bara därför att religiösa män bestämmer att kvinna inte är välkomna under den stund, de under sitt arbetspass ber?
Stefan Löfven, förklara det här det, och gör gärna det nu. Och kom inte dragandes med att vi att vi har religionsfrihet. Vi har ett skattetryck av Guds nåde för att kunna försörja alla dem som inte kan försörja sig själva därför att det inte finns arbeten eller för att de inte kan språket.

Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *