”Going down” to Bryssel: Ylva Johansson (S) nomineras av Löfven till EU-kommissionär

Av | augusti 8, 2019

“Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) ljög om svensk sexbrottsstatistik när hon intervjuades av engelska BBC och har misslyckats med att ta Sverige till regeringens mål om Europas lägsta arbetslöshet. Nu ”belönas” hon av Stefan Löfven med uppdraget som näste svenske EU-kommissionär.”

Nyheter Idag


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

En reaktion på “”Going down” to Bryssel: Ylva Johansson (S) nomineras av Löfven till EU-kommissionär

  1. Jan

    Bättre att ha henne utomlands än i Sverige dock. Lögnerna och halvsanningarna hon försåg oss med tog väl slut. Eller utmaningarna som det heter numera. Stryktålighet verkar vara hennes främsta egenskap. Lycka till med miljonerna. Jag har hört att de belgiska restaurangerna är bland världens främsta. Ta det lugnt med årgångsvinerna dock…

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *