Sverige har en regering som tror sig kunna rädda planeten om trettio år, men som inte kan stoppa bilbränderna i Skåne i dag.

Av | augusti 8, 2019

“Dags för ledarskap i stället för plakatpolitik

Sverige har en regering som tror sig kunna rädda planeten om trettio år, men som inte kan stoppa bilbränderna i Skåne i dag. Listan över verkliga problem i dagens Sverige är lång och växer.

Volvos vd förklarar att det är svårt att rekrytera kvalificerad arbetskraft till Sverige på grund av det ökade våldet. Företag kan inte expandera, och därmed skapa nya jobb, för det saknas el-kapacitet. Fler våldtäkter av barn anmäls, och bara i Stockholm ökade antalet anmälda våldtäkter med 13 procent första halvåret 2019, enligt Brå. Det exploderar bomber var och varannan vecka i Sverige.”

Mats Tunehag

Världen Idag


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

En reaktion på “Sverige har en regering som tror sig kunna rädda planeten om trettio år, men som inte kan stoppa bilbränderna i Skåne i dag.

 1. Carl den 12

  Ja, jäklar i min låda.
  Hur ska detta gå ihop ?
  Calle 12 anropar s, v, mp, m, c mm som byggt upp detta trygga och mysiga folkhem, vad göra ?
  Vi väntar med “spänning”utav skräck på att ni som sitter på makten och som bör ha intellekt och empati och även era följare ska komma med en godtagbar lösning, förklaring, ursäkt eller varför inte göra gott och lyssna på oss som betalar för erat misstag och notan växer sig bara större och större medans eran tystnad ekar över ett Sverige inte längre politikerna anser sig bära ansvar för….

  Calle 12 som efterlyser sunt förnuft och saknar er Per Albin och Tage som byggde upp det vi ser i dag som rivs ner…………..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *