Stor polisinsats sedan pistolmän ringde på hos en kvinna i Annedal i Göteborg

| 12 augusti, 2019

I det trygga och säkra Sverige händer väl ingenting, eller?
Jo, nog händer det saker som gör att man inser att landet inte är så säkert och tryggt som vissa vill påstå att det är. Som när en kvinna i Annedal i Göteborg under gårdagskvällen blev utsatt för ett olaga hot när två män ringer på hennes dörr, då hon öppnar dörren får en pistolliknande föremål riktad mot sig. Detta utspelade sig vid 20,30-tiden och polisen fick in larmet vid 20,34 och rycker ut till platsen.

Kvinnan lyckas stänga sin dörr och männen försvinner till fots från platsen.enligt polisen så är bakgrunden till händelsen oklar. Under kvällen sökte polisen med flera patruller och med hund efter gärningsmännen i området men utan att finna något. Vid 21,30-tiden började polisen trappa ner på sökandet, men de var fortfarande kvar på platsen.
Polisen meddelar att de i nuläget inte har några misstänkta. Händelsen rubriceras som grovt olaga hot.

https://www.expressen.se/gt/kvinna-hotades-av-pistolman-stor-polisinsats/?fbclid=IwAR22z436cYYITp0SRY2ADCZ8fLdouT1wgUi_zP9FFCtVPokQKOFPkNXW9dM

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *