Dags att rycka loss skygglapparna. Nog måste helt enkelt vara nog!

 

Vad tusan är det som händer? 

Hanif Bali twittrar om att en tingsrätt konstaterat att  den påstått 16-åriga skolkamraten som nu döms för brottet är en vuxen man på åtminstone 18 år. Han döms också för ett ringa narkotikabrott. Detta utspelar sig alltså samtidigt som mannen gick i samma skola som barn från 12 år och uppåt.

Kort därpå kommer nästa dråpslag. Bali Imam Ali Moskén som är direkt underställd den iranska regimen. Där dyrkas Khomeini och imamen är direktimporterad från Qom.  De hade få medlemmar förr då inga iranier som satte sin fot hos dem, men de tycks ha hittat en ny klientel.  Nämen titta, vem har vi där,Fatemeh Khavari 

Här ställer den Bali den självklara frågan. “Varför är hon med som funktionär i denna rasistiska teokratins faktiska utpost som sprider dess propaganda och dyrkar dess ledare?” Ja, och som Bali, kan det bara konstateras att  gymnasieamnestin varit en lönsam affär för regimens Imam Ali Moské.  “Nu har de en kader att bygga nya shiafanatiker på.” https://twitter.com/hanifbali/status/1163334410428702720

Förstår man inte allvaret i detta? En hel ny generation av människor som skolas in rakt in i fanatismens armar,  i Sverige? 

Som om inte det vore nog läser jag om “två kvinnor (som) var på väg in i en butik stoppades (…) av en man som hävdade att de var klädda på fel sätt och att de inte fick gå in i butiken och handla. Händelsen utspelade sig inte i Mellanöstern, utan i Oskarshamn i Småland, Sverige.

https://samtiden.nu/2019/08/kvinnor-fick-inte-ga-in-i-butik-hade-fel-klader-pa-sig/

Jag vet inte riktigt hur mycket mer av det här vi orkar med, men en sak är säker, nu är det dags att rycka loss skygglapparna. Nog måste helt enkelt vara nog! Det här får bara inte fortsätta växa, likt en ohämmad växt ingen verkar bry sig om att den existerar. 

Hur kan vi bara inbilla oss att vi ska kunna bli ett land där alla ska kunna leva under dessa förutsättningar? Det är helt obegripligt att ingen tycks begripa att det här inte går ihop. 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  • 2
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *