Våldtäktsförsök mot tonårstjej på skolgård i Gävle

Av | augusti 19, 2019

Strax innan midnatt under söndagskvällen så blir en kvinna i tonåren attackerad av en för henne okänd man på en skolgård i Gävle. Tjejen ringde skälv och anmälde händelsen till 112.
Hon blir omhändertagen av ambulanspersonal och polisen spärrar av den utpekade brottsplatsen samt förhör tjejen som lämnar ett signalement på förövaren. Men detta signalement vill polisen inte i nuläget gå ut med, och det kan bero på utredningstekniska skäl.

Under morgontimmarna undersöker polisen brottsplatsen och de fynd de gjort kommer att analyseras. De kommer också att höra tjejen ännu en gång.
Polisen har satt igång en förundersökning om försök till våldtäkt.
Så har det alltså hänt ytterligare en händelse som bevisar att Sverige inte blir tryggare och säkrare för var dag. Och med tanke på allt som nu händer i vårt land skulle jag vilja säga att det blir otryggare och osäkrare för var dag, för var vecka och månad, för vart år som går.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-valdtaktsforsok-mot-tonarstjej-pa-skolgard/?fbclid=IwAR0WCIjDaCxiESuCVtUqjecob8kJ7MFc4sZyGDucmAoLBAeTQL51D8neeF8

En reaktion på “Våldtäktsförsök mot tonårstjej på skolgård i Gävle

 1. Carl den 12

  En👑till Göran.
  På riktigt, att det ska vara så förbannat svårt att ta tag och ringa in dessa små kryp ?
  Ta tex Göteborg och gängen som hänger där i centrum och i omnejd.
  Säger inte att det är alla som förser Göteborgarna med droger, men det är ovanligt många utav dom som håller igång droghandeln i och runt Nordstan som trakasserar kvinnor och följer efter dom mm.
  Känner en tjej som blivit utsatt för olika incidenter på värst trafik och betalade förra året 6100:- och i år ska betala 7775:- för att vara skräckslagen på spöktåget genom stan, när hon ska åka till arbetet.
  Hon har blivit ovanligt hårt prövad under åren och vid ett tillfälle när en man började taffsar på henne, så pekade hon vänligt och sa att det är en kamera där i taket som registrerar allt som händer på vagnen, han förstår inte.
  Hon drar det på engelska, han förstår inte.
  Hon gör det enkelt för honom och säger kamera och pekar igen, och han förstår inte(igen).
  Man kan ju undra om vi får hit män ifrån civilisationer som på riktigt inte vet vad en kamera är ?
  Men taffsa och skrämma slag på en kvinna som bara vill ta sig till jobbet ingick i hans scillls.
  Samma tjej har även råkat ut för att gäng har tagit på henne och förföljt henne och att en man har satt sig och tagit på sig själv brevid henne, så hon” frös till” och kunde varken röra sig eller skrika på hjälp.
  Men några dagar senare så kommer mannen och sätter sig bredvid henne igen, trots att det fanns flera dubbelsäten lediga.
  Då satt på sidosätena och han börjar ta på sig själv igen och hon tittar han rakt i ögonen och säger på svenska: på riktigt och går av vagnen för att göra ett byte, så att hon kom försent till arbetet.

  Calle som tycker att bla Göteborgs polis borde börja prioritera kvinnors säkerhet!
  Anser Sveriges lek och hobby regering och dess medlöpare att vi ska utsätta fler kvinnor för detta beteende som ni kan räkna ut, kan sluta med att en kvinna går och tar livet av sig ?
  Vet snart inte vem jag är mest förbannad över, ni som utsätter kvinnor eller ni som okejar det ???????????????????
  Och en annan fråga som ekar inom mig, när, var, hur och varför har den svenska kvinnans rättigheter till sin egen kropp gått förlorad ?????????????????????????????????????????

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *