Den vänstervridna socialismen har kidnappat ett helt land

Av | augusti 25, 2019

Vi hatar ingen!

Det är uppenbart att Sverige som land inte bara blir allt svårare för svenska medborgare att leva i frihet i, vi kväser även andra:

Den amerikanska rapparen Azealia Banks, som är på besök i Stockholm:

”Jag befinner mig i Sverige och känner mig förtryckt av socialismen här. Inget gräs, strikta alkohollagar och tråkig mat…”, skriver hon.

Hon fortsätter ”kan verkligen förstå hur svenskarnas passiva aggressivitet i kombination med bristen på cocktails fick ASAP Rocky att flippa”.

Och jag känner bara en tomhet. Det hon upplever på en väldigt kort tid lever vi med varje dag. Och värre blir det, för varje dag.

Sedan fortsätter hennes ilska: Svenskar  frontar gärna som progressiva, ”men de är definitivt rasister”.

Och jag tänker, vilka har hon träffat? Vem har hon pratat med? Inte oss i alla fall, den svenska medborgaren som känner av förtrycket, som har svårt andas och som snart ställer sig upp skriker rakt ut. Vi är inga rasister! Vi hatar ingen! Vi är demokrater, de allra flesta av oss men något har hänt. Den vänstervridna socialismen har kidnappat ett helt land. De dem som ägnar sig åt att förtrycka. De dem som hatar och tystar. Inte vi, snälla försök att förstå det.

Aftonbladet…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

En reaktion på “Den vänstervridna socialismen har kidnappat ett helt land

 1. Carl den 12

  Vi lever i pinsamhetens land utav blod som droppar ifrån den fd rosen utan blad, som enbart bär taggar, ett parti som sprider ut sig som ogräs och ett upp och nervänt V, som står för allt annat än jämlikhet och mot rasism.
  Känner alltför många i dessa sekter som är med i debatten och låtsas bry sig om kvinnor och trycker till kvinnor, så fort dom bara för chansen och gör skillnad på olika folkslag.
  Och deras obehagliga likgiltighet ang fallet Rocky, verkar ju inte påverkat dom något nämnvärt.
  Man kan iskallt konstatera att en afroamerikan inte har några som helt rättigheter, som blir trakasserad kvarter efter kvarter, precis som så många unga och äldre kvinnor blir i Sverige i dag år 2019.
  Ni kan gagga om allas lika värde, men det är bara tomma ord och floskler och ni S, MP och V tål inte att bli det minsta kritiserade, för det vill ni så gärna stå för själva.
  Känner för var dag som går, att jag mer och mer drar mig undan dessa individer som röstar för att samhället i Sverige ska trasas sönder ännu mer utav sin framfart.

  Calle som ber till Gud att omvärlden inte tror att vi alla svenskar är så kärlekslösa och utan empati som dom rödgröna visar. Ni S, MP och V ni får ett❤utav mig, då ni saknar det.
  Och till dig Madeleine 👸så sänder jag all min tacksamhet och kärlek, för att just du har dom egenskaper, jag saknar hos dom rödgröna.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *