AVRÄTTNINGEN I MALMÖ. Var är Annie Lööf?

Hur orkar hon? Hur kan hon? Vem bryr sig om någon partistämma om miljö- och klimatfrågor idag, dagen efter en ung kvinna avrättats med sitt barn i famnen.

Det här är bara för mycket nu. Annie Lööf borde begripa att det hon skriver denna påverkar hon ett redan argt folk. Det finns faktiskt gränser.

Om Annie Lööf inte kan eller vill skriva något om denna tragiska händelse är det bättre hon är tyst.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

12 reaktion på “AVRÄTTNINGEN I MALMÖ. Var är Annie Lööf?

 1. Ulf

  Ja Annie fokuserar på förbud mot sugrör och plastmuggar……Hon har noll förtroende sedan förräderiet mot alliansen och hon skiter i hur landet förfallit.Det är en ynklig skrämmande känslokall människa som aldrig är värd ett uns förtroende mera.Totalt utan ryggrad och medkänsla.Hon trivs väl med att åka runt i landet och äta korv med bröd som Löfven bjudit på samt tala om för E U hur bra det skulle vara om övriga länder gör som Sverige gjort med planerat folkutbyte.Man skäms som svensk inför andra pga inkompetensen hos politikerna i Sverige.Man driver landet mot ruinens brant och katastrof.

  Svara
 2. Carl den 12

  Ska man skratta eller gråta……..
  Är inte särskilt insatt i C politik, men vad jag kan minnas så är det ett fd parti som representerade lantbrukare.
  I dag så ifrågasätter jag både deras parti och ledare ?
  Min uppfattning är att Annie är mer för att odla och lagra ensamkommande, än att stötta bönderna och deras slit med att bedriva sina gårdar och skörd mm.
  Skulle inte förvåna mig, om fler flyktingar röstar på C än bönderna själva, då Sveriges bönder tillhör en utrotningshotad lågprioriterad grupp.
  Där ensamkommande behov och existens prioriteras före urinvånare=dom riktiga skattebetalarna som redan började arbeta som tonåringar.
  Annie’s C precis som S, MP och V prioriterar kriminella och terrorceller före ursvenskar.
  Man kan nästan misstänka att hon försöker komma undan genom att vilseleda med sin agenda.
  C måste ju börja tänka precis som övriga partier, var finns våra framtida väljare inför nästa val och då kan ju nya svenskar, vara denna grupp som kan göra skillnad för C.
  Något säger mig att Annie är den smartaste utav regeringens partiledare och att allt hon gör är mer strategiskt än sina kollegor/konkurrenter.
  Menar förstås inte att dom andra pellejönsarna inte spelar ett fult och “smart” spel, men jag är övertygad om att Annie är på en helt annan nivå vassare än både Stefan och Jonas är tillsammans.
  Kvinnors rättigheter och värde år 2019 i Sverige är fortsatt i världens “jämlika och trygga” land, utav låg prioritet.
  Männen kommer undan på något vis , skyller på varandra och åker dom dit, så får dom sina straff halverade och är lika snabbt ute och är ännu mer förbannade än innan dom åkte in.
  Det som håller uppe sådana killar när dom gör sin tid, är att hämnas på dom som satte dit dom oavsett om dessa är orsaken eller inte.

  Calle som tänker på dig unga mor, ditt barn som kommer växa upp i ett samhälle som svek modern.
  Och hon är varken den första eller sista som kommer avrättas av alla olagliga vapen som förs in i landet medans våra politiker står och kacklar som yra höns.
  Bonden vet att man måste skydda sina djur mot rovdjur, med staket mm och det finns ett talesätt att vara dum som en bonde.
  År 2019 kan vi lätt konstatera att dom galnaste människornas dagliga verksamhet i Swea, finns på Rosenbad i Stockholm utan tillstymmelse till sunt förnuft och den ansvarskänsla det innebär att kunna känna empati för andra och betecknas som vuxna människor som kan ta mogna och rättvisa beslut.
  Något saknas Sverige💧

  Tack Madeleine 👸

  Svara
 3. Carl den 12

  Folkutbyte=det var det värsta och bästa ord jag hört på länge i debatten.
  Det positiva med Afganistan är, att vi kan bygga upp ett nytt Sverige där, då det snart är helt folktomt.
  Då blir det både landsutbyte i combo med folkutbyte.
  Regeringsbyte is da shit !
  Man känner ju inte igen sitt egna språk på gator och torg längre, snart får vi lägga våra skattepengar på att bygga ut SFI där svenskar får lära sig att prioritera alla olika folkutbytesspråk om inte regeringen har ett land på lut åt oss, där dom på riktigt kan bygga upp sin utopi av jämlikhet och trygghet dom jämt dillar om, som ingen vettig människa kan se röken utav i ett land utav explosioner mm

  Hejåhå, vad det går bra för Sverige och vårat rykte är på topp=bara gjort bort oss för hela världen.
  Men det är väl ingen stor grej enligt lekstugan på Rosenbad=hur jäkla lång tid kommer det att ta att reparera vårat rykte och land………………………………………

  Calle som tycker tiden sniglar sig fram och vill bara gå och lägga sig och vakna upp år 2022, så vi kan bli av med svetsloppan och company=dessa loppor svider, kliar och sticker och sprider sig över hela landet.
  Till er norrmän, danskar och finskar=jag ber så mycket om ursäkt, för vad våra skojare och rövare till politiker ställer till det, men dom har blivit riktigt curlade utav sina medlöpare och jag hoppas att ni ser och hör oss som genuint skäms över det kaos dom skapat.
  Och jag förstår er om ni inte önskar vara granne med oss, många utav oss önskar ju bara härifrån trots att vårat landskap är så vackert att ögonen tåras.
  Men jag kan tyvärr inte säga det samma om våra politiker, då är det inte lika vackert att titta på deras fulspel som tar livslusten ur oss och orken att gå och jobba och känna sig delaktiga i något bra=den känslan minns jag inte när jag kände sist.
  Året var ????????
  Ulf du får👑👑👑👑👑=du är grym ✌

  Svara
 4. Leon

  Den här hemska rödhårig Rödluvan måste totalt bort från politiken varför får hon ens sitta kvar då hon o sossarna redan förstört detta land tillräckligt hallå vakna nu vi o ni svenskar

  Svara
 5. Maria metz

  Det är bara att ni skriver om det brutal våld som händer dagligen. Det är politikernas fel, dem har importerat vålden från Mellanöstern. Orban Viktor har rätt att blanda inte kristna med andra, deras värdering är annorlunda. Ta bort medborgarskapet och ut ur landet. Det är inte sant att den landet inte tar emot. Det är skam att den senaste åren har våldet ökar och politiker bara pratar.

  Svara
 6. Vilmos Gajzago

  Djurens rätt går före människors.
  Ingen skjuter moderdjuret som har ungar.

  Svara
 7. Ulf

  Om man tar på sig en frivillig ögonbindel och håller för öronen så behöver man inte se eller höra verkligheten.Då kan man leva i sin egen verklighet långt ifrån mord och automatvapen och mördare på sin egen gata.Vi som lever i verkligheten och har arbetat och betalat skatt i decennier ser och inser att vissa politiker inte är i närheten av ens ett uns av verklighets förankring.Lööf,Löfven,Sjöstedt o co är så långt från oss vanliga medborgare man kan komma.Ni sviker oss vanliga svenskar med en översittarattityd som gör en illamående.Det fanns en tid när ärlighet,respekt för folket och att vara rakryggad och förtroendefull var något som en rejäl människa prioriterade.Idag finns bara ynkryggar till politiker och en totalt nedsjunken syn på röstboskapen.Att förinta ett land och dess traditioner och kultur är landsförräderi.Hur kan man fortsätta ta hit människor från underutvecklade länder som aldrig kommer att bidra med en endaste krona till vårt samhälle ? Det är fullkomligt obegripligt och sinnessjukt.Oavsett om man blundar och blockerar verkligheten så finns den där i alla fall.I morgon vaknar vi säkert upp till ett nytt mord i dårarnas paradis på jorden.Då kan ju Annie Lööf och övriga politiker blockera sanningen igen och krypa in i sin lilla egna sjuka verklighet.Vi övriga har ett val att göra .Vill vi ha ynkryggar och politiker som inte har en aning om vad förtroende betyder ? Sverige ruttnar inifrån.

  Svara
 8. Carl den 12

  Freedom of speech gott folk=så gott att se att det finns befolkning kvar i landet som gud glömde, som vet att det inte går att förlita sig på regeringen och att inte PK-medlöparna inte låter er tystas.

  Calle som sätter sitt hopp till er och när vindarna viskar mitt namn 👑 👸👑👸👑👸👑👸👑👸👑👸👑👸👑👸
  PS vågar man hissa svenska flaggan för oss svenskar ?
  Äsch, jag chansar och är Wild and crazy en onsdag i Göteborg någonstans i Swea🇸🇪❤🌟

  Svara
 9. Hasse

  Det ledande skiktet i Sverige är en hönsgård. Sverige har blivit en krigszon, och de som leder landet är inte kapabla att göra nåt åt det. Oavsett partitillhörighet så måste väl alla tycka att det har gått för långt nu.
  Vi ska öppna våra hjärtan, sa Fredrik Reinfeldt. Ja det är ju klart vi ska hjälpa en människa i nöd. Frågan är vad det får kosta, inte bara i resurser o pengar, utan i vårt dagliga liv på gator o torg.
  Jag anser att vi ska hjälpa människor i den mån vi kan o har resurser till. Då menar jag utan att det ska tullas på sjukvård, äldreomsorg, skolor och barnomsorg. Men det ena ger liksom det andra i detta fallet. Alla områden jag nämnde måste ju ha mer pengar som en följd , liksom polis o rättsväsende.
  Vart ska pengarna tas ifrån.? Dom områden jag nämnt går ju inte att förbilliga. Ska vi betala mer i skatt?
  Mitt i allt detta så har vi en miljödebatt som inte är rimlig, varken i sanningshalt eller kostnadsmässigt. Den kommer att drabba oss alla o envar förr eller senare på ett negativt sätt.Jag läste ett inlägg från en professor i metrologi som skrev att inte ens på 500 år så kommer jorden att påverkas nämnvärt av människans levnadssätt och utsläpp. Han sa också att om det jordiska klimatet förändras så kan det inträffa ändå som det gjort under hundratusentals år med jämna mellanrum.
  Ska vi då, en flugskit på kartan, gå i bräschen för miljön på vårt jordklot när det finns andra länder som struntar totalt i alla miljöaspekter.? Till vilken kostnad frågar jag då o vilka får betala? En enda sak bekymrade professorn. Allt plastanvändade.. Där är jag benägen att hålla med.
  Jag tycker med detta att det är dags att börja sortera o fråga politikerna och oss själva vilket sorts samhälle vi själva, våra barn o barnbarn vill leva i. Vi måste på nåt vis börja från noll som de gjorde som var pionjärer för vår välfärd.

  Svara
 10. Berra Fors

  Ännu ett idiotiskt uttalande av en folkvald idiot. Verkar som att hela jävla Sveriges begåvningsreserv har samlats i Rosenbad och bestämt sig för att förgöra Sverige och Svenskarna. VAKNA UPP FÖR I HELVETE. Det räcker med vansinne nu. Vad fan spelar det för roll med plast sugrör och muggar när Sveriges riktiga befolkning blir våldtagna av regeringen. Inbördes kriget är nära nu.

  Svara
 11. lars-inge ohlsson

  Annie Lööf Den Röda Draken ska hon föreställa politiker som inte tål kritik???
  Det bästa vore om hon gick tillbaka till sin glasskiosk…

  Svara
 12. Carl den 12

  Prestigen går före oss och dessa PK-politiker/väljare, som bara står och säger till oss och inför varandra, vad som förväntas.
  Vi som reagerar och är så besvikna och över oss givet arga, lyssnar dom inte på pga av att vi emellanåt tar till hårda uttrycksformer.
  Men lyssnade, det gjorde inte dessa politiker för några år sedan när klimatet var lite “snällare” heller.
  Vad jag vanligen vet och har lärt mig är att först knackar man på dörren några gånger och sedan sparkar man in den i frustration……………
  Men va ska vi göra under tiden, vara passiva och medberoende och gå i tron att dessa på Rosenbad löser det ???
  Det vi ser hända varje dag i samhället över allt, är inte åstadkommit på kort stund, det har varit en lång process under åren.
  Om vi alla ger efter, så tror jag säga att vi inte kan leva med oss själva + att vi har en skyldighet att visa att vi kämpade för det vi trodde på, att inte infinna oss i ledet av medberoende medlöpare inför kommande generationer.

  Calle som önskar en förändring och förbättring nu, så man kan få någon som helst ro och husfrid i Swea

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *