Annie Lööfs utspel handlar om en tillfällig lösning. Sverige behöver en ny regering!

CENTERN VILL SAMARBETA MED ALLA 8 PARTIER INKLUSIVE V OCH SD I KAMPEN MOT BROTTSLIGHETEN– Vi har sett förödande…

Slået op af Marcus OscarssonTorsdag den 29. august 2019

Annie Lööf öppnar upp för att samtala med all riksdagspartier för att få bukt med grova våldet. 

När det gäller viktiga frågor som skjutningar och sprängningar så måste vi lägga den politiska prestigen åt sidan och visa ett gemensamt politiskt ledarskap och samarbete, säger Annie Lööf till Ekot.

Med Stefan Löfven har svensk politik nått ett nytt bottenskikt. Det är kanske inte så konstigt att en illa förberedd regering ledd av en statsminister utan erfarenhet från regering/riksdag hela tiden trampar snett, men vid något tillfälle måste gränsen dras. Vi kan inte ha det så här mycket länge till. 

Vad gör vi nu? Att få bukt med den grova kriminalitet är viktigt men det betyder ju inte att man inte samtidigt kan göra annat. 

Stefan Löfven, m.fl.  vill ha bort blockpolitiken och det vill han därför att han vet att hans chanser att behålla makten kommer vara obefintliga om M, KD och SD exempelvis skulle prata sig samman och bestämma sig för att bilda ett nytt starkt högerblock.  Frågan är om M och KD vågar? 

Om de gör det skulle de märka att stödet för ett sådant block skulle vara starkt. Alla är väldigt medvetna idag om att vi måste byta regering om vi ska få någon ordning även på längre sikt. 

Annie Lööfs utspel handlar om en tillfällig lösning, ett slags krispaket där alla partier samlas under en specifik akut fråga/problem. Ja vi måste ta hand om det grova våldet men det är bara en del. Det grova våldet är intimt kopplat med annat. Vi har migrations- och integrationskrisen, polis- och vårdkrisen, bostads- och jobbkrisen. Vi har ännu alltför för stor invandring som ytterligare kommer spä på alla problem. 

Sverige behöver en regering. Vi behöver en regering som tänker både kort- och långsiktigt. Som har förmåga att vara tuff när det behövs, och som inte låter sig påverkas av den vänsterstyrda känslostormen som alltid kommer när deras frågor berörs.

Vi behöver en ny regering. Vi behöver M, KD och SD! De kan tillsammans bilda ett nytt starkt block där alla de frågor jag nämner i realiteten kan adresseras. Vi har vare sig råd eller tid med ad-hoc lösningar. Vi behöver långsiktighet. 

Om de vågar. Om de förstår att folk har tröttnat. Om de menar allvar med att de vill värna Sverige börjar de prata med varandra nu. Om de gör det, skulle hoppet tändas igen. Och jag övertygad om att de skulle få en mycket stort stöd. 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Annie Lööfs utspel handlar om en tillfällig lösning. Sverige behöver en ny regering!

  1. Ulf

    Nu när samhällsutvecklingen sprungit ifrån C och Lööf passar det att samtala med SD!!! Helt plötsligt duger de som samtalspartner efter ett decennium av utfrysning och hån från övriga partier.Nej det är ni inom C,S,Mp,V som skall ta ansvar för den ohämmade invandring ni tillåtit och fortfarande förespråkar i något slags dåraktigt tänk.Det är ni som raserat ett välmående land och det är ni som fullkomligt skiter i er egen befolkning.Fler analfabeter skall tas till Sverige och försörjas av oss som slitit ett helt liv.Så som vi stora delar av den arbetande befolkningen tänker och tycker ,det föraktar ni.Ni borde straffas.Det har framförts i minst 10 års tid från SD att den här utvecklingen och massinvandringen kommer att förinta Sveriges välstånd,men ni har bara hånskrattat.Tror ni verkligen att andra partier som tidigare frysts ut helt plötsligt skall känna samma skuld till samhällsutvecklingen som ni sannolikt gör ? Förmodligen vill ni på det sättet sätta ett kritiskt parti i samma situation,då finns ju ingen sund kritik kvar.Ni är så ynkligt förutsägbara och fortsätter dessutom som dårarna i Mp att förespråka mer invandring och fri invandring.Det är sannerligen helt sinnessjukt.Nu när mord och våldtäkter ,rån ,sprängningar och all världens brottslighet härjar fritt i det Sverige som ni rivit ned då skall alla helt plötsligt hjälpa er som orsakat problemen.Ni har noll förtroende och kommer aldrig att kunna återskapa det eftersom förtroende är något man förtjänar över tid, inget man kan klicka sig till på sk sociala medier.Men ni ynkryggar vet inte vad förtroende är och kommer aldrig att fatta det heller.Lös för f n de egna problem ni förorsakat Sverige och sveriges folk i stället för att att som vår sk statsminister bara prata en massa dynga.Vi vanliga svenskar är värda bättre politiker än Er,ni är bara pajaser och ynkryggar.När man tror att ni nått den absoluta botten då slår ni även igenom den.

    Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *