Aningslöst kastar sig SSU huvudstupa in i debatten om våldet. De borde verkligen börja tänka efter.

Av | september 2, 2019

SSU skriver på twitter: “Nu är det dags att det starka samhället slår tillbaka på allvar. Vi måste göra livet för de grovt kriminella till ett helvete.” 

Responsen från väljarna är skoningslös: “har MNR tagit över erat konto ?  tror jag måste anmäla de som kapat …  ni kränker dom kriminellas mänskliga rättigheter.” “ror ni ens det är möjligt att punkmarkera varenda kriminell i sverige dygnet runt? Inte ens socialistiska övervakningsstater klarar det.” “Och vilka poliser menar ni ska ägna sig åt detta? De vi inte har, tack vare era nedskärningar?” “Att judehatare och Israel-hatare överhuvudtaget säger sig vilja bekämpa brottsligheten är faktiskt löjeväckande! Börja sopa framför egen dörr först tack!” “Hahahaha förhöra massa oskyldiga bara för att de har en kriminell kompis, beslagta egendom som man inte kan styrka har något med brottslig verksamhet att göra, skicka socialen på en massa oskyldiga ungar.   Mår ni bra?” “Kan ni snälla omformulera era goda ambitioner på ett lite mer moget, distanserat och realistiskt sätt? Det här är inte Gotham City…”

Varken SSU, deras moderparti eller Stefan Löfven tycks förstå att deras svek mot svenska medborgare är monumental. De kommer inte vara tysta längre och vid minsta tillfälle kommer de hugga likt kobror. 

Det har de fog för. Socialdemokraterna med Stefan Löfven som statsminister har söndrat ett helt samhälle. När Fredrik Reinfeldt öppnade våra gränser på vid gavel öppnade Löfven dem ytterligare. Vem som helst kunde förstå att det här kommer inte bli bra. Problemen fanns redan där, och med massinvandringen urartade det fullständigt. Den tillfälliga åtstramningen hjälpte föga. Desperationen hos Socialdemokraterna bara växte, tills en dag då Dan Eliasson i TV-rutan ropade på hjälp: “Hjälp oss, hjälp oss”. 

För eller senare kommer S förlora –  stort. Exemplen finns redan. I Tyskland, i Norge och i Storbritannien, misslyckades Socialdemokraterna. På andra håll i Europa har det gått mycket värre. I flera länder har socialdemokratiska partier med stolt historia mer eller mindre kollapsat. 

Processen har pågått under ett antal år nu. Det har sina orsaker: De har utvecklats till en politisk elit. De är ovilliga eller oförmögna att hantera samhällsproblem. De är ovilliga eller oförmögna att tala med väljare som är djupt oroade över utvecklingen. De har ledarskapsproblem och leds av personer som aldrig borde kommit till makten. De är blinda. De tror att bara för att de historiskt sett alltid varit ett stort parti kommer per automatik fortsätta vara det. De är exkluderande. I sin iver att stötta sin nya väljarbas har de kallat ett helt folk för rasister och därmed utestängt dem från att säga något. 

Det finns ett talesätt som säger som ropar får man svar. Kränk ett folk, och de kommer till slut tala om vad de tycker om det. 


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *