EN MÖRK BILD AV VÅLDET I SVERIGE. Det här kommer sluta illa.

Av | september 3, 2019

 

Medan Stefan Löfven använder statsministerrollen åt att markera mot SD tecknar polischef Erik Nord upp en mörk bild av våldet. Av hela samhället. 

Fredrik Reinfeldt öppnade dörren för våldet. Stefan Löfven tog utan hänsyn efter. Löfven har genom sin signalpolitik mer eller mindre ropat ut till alla Mellanösterns män: Kom hit!. Män med svag eller ingen utbildning alls. Män som vuxit upp med hederskultur och konflikter. Det är så att säga deras vardag, ett kulturmönster präglat av grovt våld och snedvriden syn på kvinnan.  

Polischef Erik Nord säger något som får mig att haja till när Ledarsidorna intervjuar honom: “Jag vill inte lämna ut en våldtäktsmans etnicitet för då måste jag nämna hur kvinnan var klädd och betedde sig.”

Vad menar han med det? Min gissning är att det handlar om den västerländska kvinnan. Hon som är fri, som klär sig som hon vill. Hon som rör sig fritt i samhället. Det har hon alltid kunnat göra för den västerländska mannen har vuxit upp på samma sätt. Så tänker dock inte alla invandrade män. För dem är hon ett byte, tillgänglig, mindre värd, omoralisk, lössläppt. 

Om det får vi inte tala om. Det har Stefan Löfven, PK-eliten och aktivisterna kring de män som kommit sedan han blev statsminister bestämt. Deras handlingar och synsätt på den västerländska kvinnan förnekas. Om inte det räcker rycker hela PK-eliten ut och jagar den som kritiserar, Löfven ser till att kringskära medborgarnas möjlighet att uttrycka sig. Det är inte bara han. Annie Lööf blockerar alla som kritiserar m.fl. Vi ska tystas. Vi ska tåla mer därför att vi är i majoritet. Tåla? Ja, så är det. Det förklaras i lagen om hets mot folkgrupp. 

Våldet då? Det ständigt närvarande våldet. Som avrättar kvinnor, mördar unga män och utsätter tredje part? Ledarsidorna tar upp Göteborg som ett exempel. De pratar om ett förfall där maffiafamiljer och våldsverkare härjar. Ovanpå det här finns ett stort mörkertal av unga män som lever här illegalt. De som aldrig kommer hålla sig till våra lagar och regler eftersom de inte behöver det.  

Erik Nord förespår något skrämmande:“Det här kommer inte att hålla.” Det går så långt som att “polischefen antyder att brottsligheten bara är toppen av isberget”, skriver Ledarsidorna. 

Erik Nord ser att annat problem som påverkar samhället negativt. Svängningarna inom politiken. “Ena dagen ska vi utvisa alla brottslingar. Nästa dag kommer beskedet att alla ska stanna. Det är hopplöst att navigera efter politikernas nycker.”

Tänk så många av oss som om och om igen påpekat att det våld vi ser utvecklas i dag är ett våld vi inte haft tidigare. Vi är så många som upprepat mer eller mindre vrålat att gruppvåldtäkter är ett imponerat problem. Ingen politiker med makt har velat lyssna. 

Det är svensk politik som skapat det här problemen. De är dem som kastat in ett fredligt och lugnt folk i ett samhällsexperiment som slagit fel. Och vid minsta kritik från folket har man valt att skydda dessa män, oavsett vad det handlat om. 

Stefan Löfven som i närtid styrt Sverige har inte agerat som ett lands statsminister. Han har undantagslöst valt att värna den importerade gruppen. Kvinnor kan våldtas, medborgare kan hängas ut av vår egen media som rasister, de kan misshandlas och rånas, medan Löfven tiger still. Aldrig med ett ord har velat bekräfta det som Ledarsidorna skriver om.

Ledarsidorna…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

3 reaktion på “EN MÖRK BILD AV VÅLDET I SVERIGE. Det här kommer sluta illa.

 1. Carl den 12

  Tänker ni fortsätta rösta på dessa landsförrädare i Sweas största dårhus Rosenbad ???????????????????????
  Hur många mer goa människor ska behöva komma till både psykisk och fysisk skada och behöva sätta livet till pga passivt sittande regering och dessa medlöpare som försvarar alla vidrigheter, som bara ökar och eskalerar för varje dag ???
  Kan någon “vettig” S, MP, V, C osv förklara så att man förstår hur ni tänker och känner ?

  Calle som snart får tokspader på er därute.
  Men, jag sänder ett stort❤till er alla som röstar, då jag tror att ni behöver det som mest.
  Och jag sänder ett ännu större❤till er som är drabbade och kommer att bli drabbade på alla olika tänkbara sätt och vis, pga att Swea saknar ett gott styre.
  Vet att ni är många som sitter riktigt i skiten, helt själva och inte har någon eller någonting och är helt och hållet ensamma.
  Men, jag Calle tänker inte hålla tyst, som så många tycker att jag kanske borde=jag vägrar sälja min själ❤, så som många har gjort i dag !!!

  Svara
 2. Tony

  Jag misstänker att det är många kriminella som är invandrare. Det är helt okej att dessa invandrare skjuter invandrare. Om jag skulle göra det då blir jag kallad rasist och vet inte allt dom kallar mig. Man tänker är dessa så kallade gang så Jävla Fega så dom kan inte kliva ur bilen och gå fram och skjuta den det gäller. Dessa Människor är så jävla kaxiga med sina kompisar. Men När Dom kommer hem Till sin mamma är dom mammas pojke.

  Svara
 3. Kjell Karlsson

  Jag är verkligen ute efter att sanningen ska fram, men det måste göras verkligen på rätt sätt om allt. Man får aldrig tumma på sanningen om man ska göra något sådant här, jag är väldigt positivt till detta . Jag kommer inte att donera något men är väldigt intresserad av ämnet

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *