137 kronor per månad. Annie Lööf håller presskonferens och delar ut lite allmosor

Från årskiftet får ca 900 000 människor i 80 av våra mest utsatta kommuner 137 kronor mer i plånboken.

Det gäller de boende i kommuner som i sin helhet ingår i stödområde A och B, och gynnar främst de med låga inkomster, som pensionärer.

För den fattige är 137 kr mycket pengar men att det som Centerpartiet påstår skulle utgöra en garant för att hela landet ska få mer likvärdiga och rättvisa villkor, tror jag inte ett dugg på. Snarare är det tvärtom. I stället för dessa ideliga “garanter” för rättvisa/jämlikhet borde Annie Lööf tar ansvar för den röra hon och henne parti har ställt till med. Som det är nu är Centerpartiet med Annie Lööf snarare garanten för fortsatt nedmontering av vårt land.

Och som vanligt utesluts andra grupper som har det svårt. Den långtidssjukskrivne som tvingas betala mer i skatt ser inte röken av Annie Lööfs garant mot ett mer rättvist samhälle. Man kan ju undra varför den sjuke ska straffas, de är minst lika utsatta som fattiga pensionärer.


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

11 reaktion på “137 kronor per månad. Annie Lööf håller presskonferens och delar ut lite allmosor

 1. Berra Fors

  Som vanligt sätts svenska innevånare åt sidan. Låter stort och bra men blir inte mycket i slutändan. Ägnar sig enbart åt röstfiskning enligt mig. Ut med slöddret som förstör Sverige och gör något för dom som har byggt upp landet istället för att rasera det. Man är inte rasist om man värnar om sitt hemland.

  Svara
  1. Mats johansson

   Ja det är för jävligt själv höjde hon sin lön med 4000 i månaden dom jävla politikerna undrar om det där jobbet hade varit lika intresant om dom hade haft en vanlig arbetar lön Tror inte det hade varit så många kvar av dom jävla färrädarna Nä svenkt folk dom skulle ha en snorlåska i sinna löng tryne så fort dom visade sig ute Dom skiter i sverige bara dom får sin löööön

   Svara
 2. Carl den 12

  Håller med dig Berra 👑

  Calle som nu klurar på vad man ska göra med 137:- ?
  Måste ta mig en funderare på det och återkommer när jag har ett bra svar👍
  Minns inte vad Adas och min försvarsspray kostade, men har för mig att just dom vi köpte definitivt kostade mer än 137:- styck.

  PS kan inte försvaret dela ut försvarsspray, så man har en sportslig chans.
  Men, med tanke på att dom flesta kriminella går runt med kniv och AK4, som vi skattebetalare finansierat, så var nog inte min idé särskilt smart.
  Fel av mig…………..

  Svara
 3. Jörgen Henriksson

  Tycker hon ska slänga sig i väggen hon ska väl inte uttala sig om dom fattiga hon som har den högsta lönen i riksdagen hon e bara patetisk 🙄😒

  Svara
 4. Kalle kanin

  Ni S . Mp . C . L . Ni borde själva leva på 137 kronor. Så har ni en bra lön

  Svara
 5. Georg Jonasson

  Den fattige är inte hjälpt av en allmosa. 137kr är
  inte mycket pengar för någon.
  Skäms hon inte .
  Den fattige behöver ett par 100 000kr för att
  Känna sig någorlunda trygg och kan kanske
  Betala en del av sina skulder.
  Än en gång skäms på dig Anni Löv.
  I viken värld lever du som tror att en fattig
  Människa tycker att 137kr är mycket pengar ?

  Svara
  1. Kamal

   Fyfan en gatutigare får in mer 137kr om dan fy skicka resten av pengarna till fiflare utomlands och skryta i FN fy alltså

   Svara
 6. Ulf

  Blir inte 137kr heller för de har staten tagit tillbaka på annat redan innan den stora skattesänkningen enl Lööf trätt ikraft.Precis som man alltid gjort.Hur kan man som Lööf presentera detta som en stor viktig skattesänkning,hon är absolut helt körd som politiker efter alla sina svek och innehållslöst skitprat.Hon har inte folkvett nog att skämmas heller.Ett skrattretande klenbegåvat tomt skatteförslag helt betydelselöst.Hon tror att det går att lura oss hur som helst men nu är politikerna genomskådade äntligen.Det är en stor föraktfull skymf mot alla oss skattebetalare.Men hon fick ju några minuter i tv rutan ,var väl viktigast för henne förmodligen.Totalt utan minsta förtroende längre.

  Svara
 7. Mats johansson

  Ta inte imot dom skit summan 137kr när dom höjde sinna löner gick det fort bostadsbidragt dom stog å ljög om har väl inte blivit nåt av än Nä dom måste ut för helvete svenskar nu måste ni stå upp innandet är försent

  Svara
 8. Nora Angel

  Jag är invandrare som jobbar. Betalar skatt och har aldrig liv på bidrag. Undrar varför ni svenskar kan inte stå på er själva, samarbeta och protestera. Väljare gav makt till politiker men inse och erkänna att man har valt fel politiker. Det hjälper inte att gnälla. Det behövs folkmakt att ta över makten ifrån politiker. Annars vänta till nästa val om det blir något kvar av den gamla men fina Sverige.

  Svara
 9. Carl den 12

  Håller helt klart med dig Nora 👸
  Jag skäms för att vara en svensk tiger som skäms och jag kan inte strida själv och vi svenskar saknar en samarbetsgen, som gör att det bara blir sandlådenivå när svenskar ska organisera sig.
  Jag har sett detta fenomen både på arbetsplatser och även på politisk nivå.
  Jag gick med i ett utav dom större partier för några år sedan och det var 90 % bråk och 10 % politik dom ägnade sig åt.
  Tror att svensken mår alltför dåligt för att förena sig och nationalkänslan försvann någonstans på vägen i ett land svenskar förlorade pga passivitet………………………..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *