Året 2015: Den stora lögnen gör entre 

Av | september 5, 2019

Svaga makthavare använder lögnen som medel. Sverige leds av svaga politiker med en egen agenda om vårt land som en humanitär stormakt. Därför har de med god hjälp av media ägnat sig åt att ljuga. År 2015 sa SVT på bästa sändningstid att asylinvandringen skulle innebära ett  ”kompetensregn”, faktiskt ”det största kompetensregnet som någonsin fallit över landet”.

En förkrossande majoritet av folket utgick från att det som sades i Public Service var sant, liksom det som stod i tidningarna och sades i radio. Det var inte så konstigt. När alla sade samma sak i samtliga mediekanaler blev till den största lögnen av dem alla en sanning. Idag är det annorlunda. 

Det handlar om en genomtänkt lögn. När media ägnade sig åt att banka in vissa fraser, så gjorde de det därför att lögnen skulle bli en sanning. När mediekonsumenter tar emot samma budskap hela tiden tror de tillsist att det är vad Sverige vill. De vanligaste fraserna man använde var:  ”Sextio miljoner människor är på flykt och Sverige måste ta sitt ansvar”.  ”V får inte göra skillnad mellan vi och dem”. “Invandring är berikande och spännande”. ”Sverige är ett rikt land”. ”Akta dig för bli en del av den strukturella rasismen”. ”Alla människor är lika mycket värda”. 

Stefan Löfven (S) hade då han tillträdde som statsminister en plan. För att den skulle kunna genomföras såg han till omgärda sig med rätt politiker. Dem som stod redo att ljuga och bedra ett helt folk.  Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) var en. 2015 påstod Johansson felaktigt att de asylmigranter som kom till Sverige var unga och välutbildade. Johansson var noga med att måla upp en ljus och vacker framtid. I sitt förstamajtal 2015 sa hon att asylinvandringen skulle betyda att vi skulle få snabbspår  för kockar, ingenjörer, tekniker, målare, fordonsmekaniker, elektriker, sjuksköterskor och läkare. https://nyheteridag.se/kompetensregnet-sa-ljog-svt-om-att-asylmigranter-var-hogutbildade/

Vad många inte visste var att vi, i jämförelse med andra europeiska länder, redan hade en hög invandring. De som visste och som började protestera sågs som ett problem. Därför blev det viktigt att alla fick klart för sig att de som protesterad hade fel och att invandringen var behövdes. Då kom censuren. Och ytterligare en lögn. De som skrev kritisk om invandringen och som krävde att våra politiker skulle upphöra med sin oansvariga politik, påstod man hatade. De var orsaken bakom rasismen. De var inte objektiva. De höll inte tillbaka ”olämplig” kunskap. Det vill säga, den kunskap vi har idag om invandringen. 

Den sanning kritikerna skrev om fick eller får aldrig uppmärksammas. Det var bara PK-eliten med det rätta synsättet som fick komma till tals. Man påstod även att det endast var våra traditionelle medier som var de riktiga nyhetskällorna. De tog ju ansvar. De generaliserade inte. De ljög inte. På så sätt hjälpte de till med att hålla lögnen vid liv.

Alla former av missnöjesyttringar som svenskar visade stämplades som rasism och islamofobi. Den som hyste oro över islamister och fundamentalism hängdes ut som islamofob. Med andra ord, Stefan Löfven och hans lakejer tillsammans med media spred lögn efter lögn  samtidigt som de ägnade mycket tid åt att tukta folket. 

Det tog inte lång tid innan lögnen sprack. Larmrapporterna från Arbetsförmedlingen visade att antalet lågutbildade rusade iväg. På två år ökade de  med 61 procent. Istället för ett kompetensregn började landets Länsstyrelser eftersöka statisk på hur många som var analfabeter. Statistik som faktiskt fanns hos Migrationsverket men som under Ylva Johanssons tid inte gjordes tillgänglig.  https://nyheteridag.se/ylva-johansson-s-om-asylmigranter-2015-ofta-unga-och-valutbildade/

Idag finns det nog inget folk som är lika arga på det politiska och mediala etablissemanget som svenskar. Många börjar förstå invandringens negativa ekonomiska och sociala konsekvenser. 

Man ska inte förvanska verkligheten och man ska inte ljuga. Den summa Sverige lägger bara på mottagandet av flyktingar är dubbelt så stor som FN:s samlade budget för alla flyktingar i världen. Det är inte att ta ansvar eller att vara solidariskt mot de medborgare som sliter i sitt anletes svett för att genom skatten betala in till gemensamma. Att skära i välfärden för att ge till ensamkommande unga som kostar en miljon var per år är vansinne, inte solidaritet. 

Det som gör människor arga är inte invandringspolitiken i sig, det är alla lögner. Svenskar är väldigt toleranta och humanistiska.  Men nu börjar de läsa annat och andra medier. De ser att de ger en helt annan bild  än den som ges på kvällsnyheterna. 

Nyheter Idag…


Stöd ProjektSanning och yttrandefriheten. Vi är tacksamma för stora såväl som små donationer.

Vi arbetar helt ideelt utan presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller prenumerationer.

Varje donerad krona hjälper oss att kunna fortsätta vårt arbete.

SWISH: 0735 29 63 35

PAYPAL:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *