Sprängdåd vid parkering i Kristianstad, bombskyddet kallades dit.

Av | september 5, 2019

Vid 23,23 i gårkväll så levererades ytterligare ett slag mot det trygga och säkra Sverige då en bomb briserade vid en bil på en parkeringsplats vid ett flerfamiljshus i Kristianstad.
Det var boende i området som anmälde händelsen och när polisen anlände så konstaterade de att inte bara den bil som blivit utsatt som skadats, ett flertal andra bilar hade också skadats.
Polisen spärrade av en stor del av parkeringen och kallade in Nationella bombskyddet för att säkerställa brottsplatsen.

Under tiden polisen inväntade dessa så inledde de vittnesförhör och operation dörrknackning i området för att få information om vad som skett. Tidigt på torsdagsmorgonen var Nationella bombskyddet på plats och bedömde platsen som säker. Polisen var dock kvar på platsen för att genomföra brottsplatsundersökning, de har dock begränsat avspärrningarna. Polisen är ännu osäkrat vad som som orsakat detonationen, men de säger dock att det är fyra bilar som drabbats av skador i explosionen.

Polisen fortsätter nu med utredningsarbetet och de har talat med ägaren till bilen som de tror var målet för explosionen. Polisen arbetar också vidare med uppgifter som nu framkommit under natten.
Där har dock inte framkommit om det finns någon hotbild mot bilägaren.

Så vad ska man säga om den trygghet och säkerhet som nu regeringen återskapa med deras nationella samling mot våldet i Sverige där de utesluter Sverigedemokraterna från samtalen.
Finns den eller är den bara en chimär?
Kommer den att komma tillbaka när rikspolitiker utesluter bortåt 20 procent av den svenska befolkningen?
Nä, jag tror inre det. Tror nog snarare att situationen kommer att försämras ännu mer så länge inte staten tar sitt ansvar utan försöker skyla över det som händer i landet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/explosion-vid-parkering-platsen-avsparrad/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *